Мод за изпращане на Л.С към всички потребители

porostorm

Registered
Интересно ми е дали има такъв мод защото ще ми е много удобен на мен. Ако има пък и опции да се избира на модератори, администратори или потребители ще е просто перфектен.

porostorm каза:
Интересно ми е дали има такъв мод защото ще ми е много удобен на мен. Ако има пък и опции да се избира на модератори, администратори или потребители ще е просто перфектен.

Че то това май си го има в самия форум.

iwanov каза:
porostorm каза:
Че то това май си го има в самия форум.
Покажи го де :)

Аз правя разлика и съм ти написала че ще ти свърши същата работа а не че това е дето търсиш. (и кво ся сички мислите че затва че съм момиче трябва да съм написала грешно нещо)

tonev2 каза:
Аз правя разлика и съм ти написала че ще ти свърши същата работа а не че това е дето търсиш. (и кво ся сички мислите че затва че съм момиче трябва да съм написала грешно нещо)
ех, по-спокойно :) напрегнато е ежедневието и на теб и на мен и всички, аз се старая да не избухвам много, че имах лека забрана ..

вкарваме малко :lol: в темите, въобще не съм искал да се заяждам, пък и незнам, че си момиче :)

Хубу де, а как ще свърши работа? То трябва някой разбирач да се намеси :?

Snoopy каза:
Хубу де, а как ще свърши работа? То трябва някой разбирач да се намеси :?

Има таблица за потребителите.
В тази таблица са записани всички потребители и техните email-и.

С една заявка и един цикъл може да се прати на всички потребители
по един email.

Не знам защо не са го направили в phpBB форумите.
Може някой да се пробва да го напише и ако не успее аз ще го напиша.
Има урок за пращане на email и има и урок за заявка към базата данни.
2-вата урока = мод.

Хора какво стана с тоя мод и на мене ми трябва масово пращане на ЛС. Дайте да направиме нещо по въпроса. Аз ще се поровя малко из нета данамеря нещо :D

porostorm каза:
http://89.190.212.246/phpbb%20mods/mass-pm-mod_040.zip

Скоро на урк 8)

мога да го пусна веднага като урок - зависи ти какво ще решиш - не е кой знае какво за превод

Back
Горе