Може ли да ми дадете това

E398

Registered
Вижте сега ;) Значи, форума ми се отнася за Smartphones (Телефони с операционна система), но това няма значение. Във форума се качва крактнат софтуер, което както можете да се сетите е нелегално и затова искам да ми дадете мод, при който при регистрация във форума да има следното. Едно ново поле, в което да има това:

Двеста триисет и пет: и празно поле.

И потребителя да трябва да напише цифрите. 235. С това ще държа чужденците настрана за да не могат да видят, че софтуера им е кракнат. Важно е, благодаря Ви предварително :)

такъв мод няма, трябва да се напише. ще изглежда по същия начин като цифровото потвърждение, но трябва да се заменят цифрите с думи. а и нали се сещаш, че не само чужденци са разпространители на софтуер.. довечера по скаип ще ти кажа как седи въпроса.

аз съм виждал такъв мод.. само че руски. Трябваше да се пише някакво 6 цифрено число, които са написано слято.. напр. двестапедестишест = 256

пример давам..

тъъ има такъв мод ама незнам как се казва и от къде да се вземе..

Хора, помогнете! С тази система за кога е създадена бг държавата всичко е ОК, обаче когато някой user иска да си смени паса му изписва, че не е въвел кога е създадена бг, а самото поле го няма. Как да го добавя ?

Back
Горе