Може ли да ми помогнете

Emperator

Registered
Здравейте туристи :) Моля ви за една голяма услуга имам сайт за GSM но,искам да го разширя с една моя идея (модул за теми) Ето една картинка за идеята да видите какво имам в предвит :)

6antavaideq.png

Моляви ако имате свободни 40 мин да ми напишете системата ще ви възнаградя с 1 точка. Обещавам че това ще е последната ми момба за система от понеделник(7) отивам да си купя книги най-сетне събрах пари и почвам да уча много,за да си правя сам сайтчетата :) . Но наистина ми трябва този модул. Ако можете да ми помогнете ще съм ви безкрайно благодарен :)

HaCkErChE каза:
http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=2049 ТУК РАЗГЛЕДАЙ

Аз имам тъкава система даже по-добра един приятел и аз я разаботих ме но ми трябва за теми.Не е лошо да четеш преди да пишеш !

Аз имам една система за качване на теми за телефон, но няма нищо общо с тази която ти искаш. Системата съм я писал аз и един приател NewGuy. Ако ти трябва драсни едно ЛС може да се разберем.

lays каза:
Аз имам една система за качване на теми за телефон, но няма нищо общо с тази която ти искаш. Системата съм я писал аз и един приател NewGuy. Ако ти трябва драсни едно ЛС може да се разберем.

Ще ти пиша но ако не се разбетем pls туристи help me :)

Back
Горе