Моля да ми помогнете малко относно скрпита за форума

artonicenet

Registered
Моля да ми помогнете малко относно скрпита за форума
използвах следният код

<?php
$host="localhost";
$user="artoni_phpbb1";
$pass="6wU8S_ebs2";
$db="artoni_phpbb1";
$table="phpbb_topics";
$latest="10";
$link=mysql_connect($host, $user, $pass);
$db=mysql_select_db($db);
$query="select * from $table order by topic_time desc limit 0,$latest";
$result=mysql_query($query, $link);
while ($row=mysql_fetch_row($result))
{
if (strlen($row[2])>45) //45 ? ???? ?? ?????????
{$totchki='...';}
else
{$totchki='';}
$row[2]=substr($row[2],0 , 45);//45 ? ???? ?? ?????????
echo " » <a class=\"menu\" href='http://www.artonice.net/forum/viewtopic.php?t=$row[0]' >$row[2]$totchki</a><br>";
}
?>

всичко стана както трябва, ама защо не ми показва последни мнения от форума, а ми показва само темите....
какво трябва да се добави на този код ? какво липсва ?
плз кажетеми ..... :)
 

artonicenet

Registered
плз кажи ми как ?
ползвах този код
<?php
$host="localhost";
$user="user на базата данни";
$pass="pass на базата данни";
$db="име на базата данни";
$table="phpbb_topics";
$latest="10";
$link=mysql_connect($host, $user, $pass);
$db=mysql_select_db($db);
$query="select * from $table order by topic_time desc limit 0,$latest";
$result=mysql_query($query, $link);
while ($row=mysql_fetch_row($result))
{
if (strlen($row[2])>45) //45 е броя на символите
{$totchki='...';}
else
{$totchki='';}
$row[2]=substr($row[2],0 , 45);//45 е броя на символите
echo " » <a class=\"menu\" href='URL до папката на форума ти/viewtopic.php?t=$row[0]' >$row[2]$totchki</a><br>";
}
?>
и пише от долу :
Демото на този скрипт се вижда в началната страница на web-tourist.net

в сайта се показват последните теми заедно с броя отговорите
а при мен се показват само темите ?
къде ми е грешката хелп плз :shock:
 

Горе