Моля за вниманието на хакерите. Помощ за irc server

Joreto

Registered
Значи много ви се моля да ми помогнете много искам да си пусна сървър под windows само че не разбирам как да го направя и не искам да ми е локален а за нет като напиша irc.нещоси.org да се влиза в моя сървър много ви се моля ще ви дам IP-то си само ако може да ми го конфигурирате и после да го шернете и да го драпна IP за (IP адрес локален 192.168.1.2)
В нета 87-126-60-241 ако можете да ми го направите мерси предварително.
Кирилизирано By Smirnoff

Joreto каза:
zna4i mn vi se molq da mi pomgnete mn iskam da si pusna sarvar pod windows samo 4e ne razbiram kak da go napravq i ne iskam da mi e lokalen a za net kato napi6a irc.ne6tosi.org da se vliza v moq sarvar mn vi se molq 6te vi dam ip-to si samo ako moje da mi go konfigorirate i posle da go shernete i da go drapna ip za (IP adres lokalen 192.168.1.2)
v V neta 87-126-60-241 ako mojete da mi go napravite misi predvatitelno
Ето ти един малък списък с нещата които трябва да имаш:
1 - Трябва да имаш статично IP
2 - Трябва да имаш този домейн (neshtosi.com)
3 - От него настройваш поддомейн (irc.neshtosi.com)
4 - IRC сървар под windows НЕ Е СТАБИЛЕН
5 - Имаше един сайт от който можеш да изтеглиш програмата, но той в момента е паднал - виж тук
Общо взето е това. Препоръчвам ти да си купиш домейн и да си хостваш сървара от някой шел хостинг провайдер. Ако има нещо питай. Поздрави !

По добре си я направи под линух мрежата че ако сабереш повечко хора windowsa увисва....

Amigo0o каза:
По добре си я направи под линух мрежата че ако сабереш повечко хора windowsa увисва....
Дам, аз преди време си направих една мрежа под windows и докато чаках вляза можех да направя 60-70 лицеви упори :P
П.П. Ако правиш нещо по-добре го прави на linux или freebsd.

c3c0 каза:
Дам, аз преди време си направих една мрежа под windows и докато чаках вляза можех да направя 60-70 лицеви упори :P
П.П. Ако правиш нещо по-добре го прави на linux или freebsd.
Хах, коя версия ircd ползва?Предполагам си ползвал hybrid7?Е при нея е нормално бавно да те свързва.Тази която аз ползвах се свързваше все едно сървъра е на линукс :)

Amigo0o каза:
Amigo0o я ми обясни как така "увисва"?Ти колко потребители си събирал, че да ти "увистне"?

Back
Горе