Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
LiRiX каза:не ми харесва, че контент боксовете са прозрачни. И на такъв фон спред мене повече би отивало шрифтове с малък глоу или изобщо без глоу. На хедъра тая сянка седо като ... И тия четички много се протъркаха, пък точно за портфолио
SandPrince каза:LiRiX каза:не ми харесва, че контент боксовете са прозрачни. И на такъв фон спред мене повече би отивало шрифтове с малък глоу или изобщо без глоу. На хедъра тая сянка седо като ... И тия четички много се протъркаха, пък точно за портфолио
ама той като попълва информация ще го прави с html код. с обикновен код няма как да добави глоу...
в менюто - да. ама в центъра е изключено.
mania - ето ти една препоръка.
формичките дето си ползвал във фона ги закарай в хедъра - и там ги ползвай. а фона го остави един цвят да бъде.
mania каза:
zaheto каза:аз ще си затрая да не стават скандали![]()
NewGuy каза:Харесва ми браво. Само искам да кажа че доста трудно ще го осъществиш в сайт. IE нечете картинки които имат opacity и доста трудно ще се направи в таблици. Има скриптове които го оправят но при различните Brow-сери ще се показва по различен начин. Иначе много ми харесва браво. :wink: