Моля за компетентно мнение

харесва ми:
-бутоните - много хубав градиент-браво. еваля.
-шрифта който си ползвал за надписа в средата
-цветовата гама

не ми харесва:
-махай OutherGlow-овете , не стоят добре. особенно за уеб дизайн - ползват се много пестеливо, не подхождат на всеки дизайн...
-шарките които си сложил за фон. като сложиш и текст с хтмл-то ще се изгуби тотално. текста който е в центъра сега стои добре ама защото има ефект приложен.
-футера се губи.
-шрифта на логото ти не е добър.
-а и нямаш лого де...

мисля че е това. а и би ли ми метнал шрифта който си ползвал в центъра?

не ми харесва, че контент боксовете са прозрачни. И на такъв фон спред мене повече би отивало шрифтове с малък глоу или изобщо без глоу. На хедъра тая сянка седо като ... И тия четички много се протъркаха, пък точно за портфолио

Харесва ми като цяло. Като смениш бекграунд-а или го осветли до толкова, до колкото да се вижда съдържанието ясно. Като правиш сайта направи бутоните да се осветляват като се посочат или нещо да мръднат или изобщо да се променят - движение да има.

LiRiX каза:
не ми харесва, че контент боксовете са прозрачни. И на такъв фон спред мене повече би отивало шрифтове с малък глоу или изобщо без глоу. На хедъра тая сянка седо като ... И тия четички много се протъркаха, пък точно за портфолио

ама той като попълва информация ще го прави с html код. с обикновен код няма как да добави глоу...
в менюто - да. ама в центъра е изключено.

mania - ето ти една препоръка.
формичките дето си ползвал във фона ги закарай в хедъра - и там ги ползвай. а фона го остави един цвят да бъде.

SandPrince каза:
LiRiX каза:

ама той като попълва информация ще го прави с html код. с обикновен код няма как да добави глоу...
в менюто - да. ама в центъра е изключено.

mania - ето ти една препоръка.
формичките дето си ползвал във фона ги закарай в хедъра - и там ги ползвай. а фона го остави един цвят да бъде.

Така ще изпростей.Ти представш ли си го така.След малко ще видиш.

mania каза:
Започва да заприличва на некролог

мда прав си. остави формичките в хедъра ама ги засили - да не са такива светли. сложи ги поне на 75~80% без да ги изсветляваш от някъде...

махни бевела на панелите под менюто и им добави друг ефект

Дизайна е страхотен , лично на мен много ми допада , но (има и :"но" :D ) дизайн с такаа конепция трудно , да не кажа невзможно е да се реализира с HTML , причината за това е че графиката е сложна и няма как да я направих да се повтаря и да променя дължината си според съдържанието ... също така трябва да ползваш системните шрифтове и да се стараеш да изглежда добре с тях, не ти препоръчвам ако искаш да е оптимизиран за търсачките да изпозваш графики вместо текст , но когато искаме да наделява дизайна и да се изразяваме с визия а не с думи - заложи на доброто представяне ....

харесва ми как се справяш , имаш усет - успех в начинанията :?:

много бързо го променихте ...
Аз докато се включа :D :D :D

с един цвят за беграунд е по - добре , въпреки че преди повече ми хареса...

обърни внимание на съдържанито , заиграй се там , до тук рамките са добре :wink:

Махни черното в такъв случай. Черното никога не е било на мода в уеб. Все едно правиш някой от първите си сайтове, които в повечето случаи са с черна гама.

Уроци не знам за какво са ти в подобен сайт.

Можеш да сложиш някаква малка шарка и с нея да fill-неш бекграунда. Казвам малка. Приложи оранжевото от бутоните по контента.

Имам предложение!!!

http://4storing.com/n1ecc/d90e9f49f7dda8f8cc79ad95a0e7a92f.html
Това е фотошопския файл.Нека всеки който има педложения не само да приказва, ами да го направи и да постне снимка да видим какво иска да стане според него.

Харесва ми браво. Само искам да кажа че доста трудно ще го осъществиш в сайт. IE нечете картинки които имат opacity и доста трудно ще се направи в таблици. Има скриптове които го оправят но при различните Brow-сери ще се показва по различен начин. Иначе много ми харесва браво. :wink:

NewGuy каза:
Харесва ми браво. Само искам да кажа че доста трудно ще го осъществиш в сайт. IE нечете картинки които имат opacity и доста трудно ще се направи в таблици. Има скриптове които го оправят но при различните Brow-сери ще се показва по различен начин. Иначе много ми харесва браво. :wink:

ти чуваш ли се какво говориш?? :idea:
разбира се че не поддържа. и за какво да поддържа?
като реже дизайна реже хедъра на цяло. да е една картинка. и после всичко е 6... :?:

За да направи таблица която колкото и текст да пише надоло няма да има край. Покажи ми едно демо как ще го направиш. Ето man1a е дал Psd-то.

Back
Горе