Моля за помощ при вкарване на PHP!Новак съм!

• Автор Автор boor
  • Начална дата Начална дата

boor

Registered
Здравейте,
значи напвих си дизайн на сайтаСайта има форум и галерия.Галерията е съвсем проста-html,а форума е phpbb.Във друг форум ми дадоха код,с който се извежда логин системата от форума на началната страница на самият сайт,и код,с който ако не си се логнал,не можеш да гледаш галерията.Та върпсът ми е:На дизайнът ми си има точно определено място за логин системата,но не знам как да го позиционирам,изобщо да вкарам PHP кода.Моля помогнете ми,само това ми остава и сайтът ми ще е завършен.
Благодаря предварително,на всичи отзовали се.

boor каза:
Здравейте,
значи напвих си дизайн на сайтаСайта има форум и галерия.Галерията е съвсем проста-html,а форума е phpbb.Във друг форум ми дадоха код,с който се извежда логин системата от форума на началната страница на самият сайт,и код,с който ако не си се логнал,не можеш да гледаш галерията.Та върпсът ми е:На дизайнът ми си има точно определено място за логин системата,но не знам как да го позиционирам,изобщо да вкарам PHP кода.Моля помогнете ми,само това ми остава и сайтът ми ще е завършен.
Благодаря предварително,на всичи отзовали се.
http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=1103
тук си има урок

има и логин форма
всъщност логин формата е прост html

Благодаря за отговора,но как да го "позиционирам".Също така,това с забраняването на галериятаза нелогнати потребители,има ли значение къде ще го сложа?(аз мисля,че няма).

boor каза:
Благодаря за отговора,но как да го "позиционирам".Също така,това с забраняването на галериятаза нелогнати потребители,има ли значение къде ще го сложа?(аз мисля,че няма).
няма НИКАКВО значение къде ще го сложиш
то е все едно дали ще е от дясно или от ляво...
слагаш го

формата във урока е примерна

можеш да си я променяш както искаш
имам предвит подруждането на формата

Добре,а как да позиционирам тези правоъгълничета,в които се пише паса,и юзера,да са там където аз искам.Знам,че се чудите как може да съм такъв инвалид ама...

Ето за това става дума,как да ги позиционирам,там където аз съм си опеделил,че искам да са,на самият дизайн,при самото вмъкване на кода.Мерси предварително.

Така....
1. Можеш да си направиш сайта да е на една ГОЛЯМА таблица(така за мен е най-добре)
2. Със div
Това са вариантите!

Е добре с дивове,да позиционирам самият код,или част от него :roll:

<div style=fixed(или absolue) right:(пишеш премерно 300px) без скобете;top
:(пишеш примерно 500px) и виждаш каде ще ти се покаже от там си натсройваш пикселите като избереш left си настроиваш колко да е разтоянието от ляво а като избереш right настроиваш колко да тие от дясно разтоянието top е колко да ти е разтоянието от горе колкото са повече px толкова е повечето разтояние

TiMaTa каза:
Сичко му е ОК
Помогна ми по skype,и ми помогна макар и да съм инвалид.Съвсем заслужено си получава едната точка.Темата може да бъде локната.

Back
Горе