Моят дизайн

outofspacE

Registered
Еми пускам темата за да получа горе-долу компетентна оценка за дизайна си.Учих се доста преди да го направя.Пускам темата тука понеже е правен с фотошоп и ми се видя по смислено да я кача тук.Ако има някакви нередности по сайта ... нормално .. качвах го в 00:00 часа може да съм изпуснал нещо и да не съм забелязал,но това не е от значение :) Интересува ме какво мислите вие :)

http://outofspace.wtf.be

Благодаря предварително ;)

бутоните не се виждат изобщо (home,videos,about me...) цвета на надписите "Привет" и "зов за помощ" дразни очите.И защо текстовете са снимки?
Едит: индекса не си му задал бял цвят :twisted:

Как така не съм му задал бял цвят?
Ми бутонитеее...ддз така ми харесват повече,пък ко не се виждаха нямаше да ги видиш изобщо ... нали се забелязват ... тва е целта :)
Пък за текста ... неможех да го оформя така както исках и затова ,пък има ли значение дали е картинка или текст ... едно и също .. целия дизайн е с фотошоп ... от html мога да кажа че не разбирам почти нищо и си го правя както си знам :) Мен специално не ме бърка тва ;)
Мерси,че сподели грешките ми :) Ще се опитам да ги позамажа :?:

Свали най-горното меню малко над това дето е по-долу.Щото горе вече на излизане от сайта да погледна горе в табовете и го забелязах :wink:

харесва ми. браво. много добре е станало. но наистина - бутоните ги направи некво убито оранжево, а хоувъра да е бял.

Да ако бутоните са оранжеви...ще е перфе.

готин е харесами. Ако искаш пробви с по голям шрифт на текста, че или аз съм още сънен и ми се размасва или наистина е дребен

Оптимизирай го малко като размер на файловете. Има доста малко код :) . Направи така, че текста да може да се селектира.

И менюто може да го нарправиш по-видно. Иначе ми харесва по честопалната 4.90 ~ 5 :?:

Браво.Много е добро.Единствено бутоните [Home,about me,Video etc.] ги направи малко по-светъл цвят или както в някое от горните мнения бяха казали - оранжево.Но е готино :?:

Back
Горе