Мтел- реален IP адрес

Msecurity

Registered
Здравейте от инзи ден вече съм на мтел, и въпросът ми е потребителите получаваме ли реални IP адреси, и ако получаваме как да дам достъп на потребителите до сайта ми , докато е на локала?!?
Пробвах вместо http://192.168.100.2/ да си заредя през IP адреса но ми изписва "Просрочено време на връзката Сървърът 176.12.57.100 просрочи зададеното време за връзка."
И не мога да влязя във рутера... тъи като е измислен... за кабеларката, за интернета а сега като погледнах има букса и за тел :D
Рутера е Huawel EchoLife HG8245.
Мерси предварително колеги.

Трябва но не мога...
Няма ли накакъв друг вариант например през https://www.no-ip.com, вляза във адреса койтоп на упътването "192.168.100.100" не ми зарежда нищо....

Ако си на СпектърНет IP-то ти е реално и статично. Просто трябва да си настроиш рутера.

gamena007 каза:
Ако си на СпектърНет IP-то ти е реално и статично. Просто трябва да си настроиш рутера.
За рутера знам... ноо не мога да вляза в него както казах в постовете по горе :)

Кажи на доставчика да ти го оправят. И моя като ми слага нета, сложи парола и на собствения ми рутер, ама му бих един ресет!

Msecurity каза:
gamena007 каза:
За рутера знам... ноо не мога да вляза в него както казах в постовете по горе :)

При мен от спектърнет идва един обикновен LAN кабел, през който посредсвом PPPOE се оторизирам и имам достъп до интернет. Използвам нисък клас TP-Link рутер, който пренасочва желаните от мен портове на определено IP, резервирано по MAC адрес на определен компютър.

gamena007 каза:
Msecurity каза:
gamena007 каза:

При мен от спектърнет идва един обикновен LAN кабел, през който посредсвом PPPOE се оторизирам и имам достъп до интернет. Използвам нисък клас TP-Link рутер, който пренасочва желаните от мен портове на определено IP, резервирано по MAC адрес на определен компютър.

И какво му помогна на човека с този пост ? :D Той ти казва, че не може да влезе в настройките на рутера ти пак... :D А и след този ти пост, не съм сигурен дали си разбрал какво иска автора на темата.

Дайте да обясня отново и подробно че тука всеки пост все повече се отдалечава от темата и въпросът ми :D
Ето го рутера:
s_MLA_v_O_f_120926838_2852.jpg

Модел: Huawei EchoLife HG8245, във него не влиза лан кабел а оптичен Въщност дори незнам дали мога да го нарека рутер, защото от него излиза друг кбале който влиза в приемника за цифровата телезвия, има и места за телефон.
И сега вече на въпроса:
Как да вляза в рутера за да настроя портовете, за да мога да хоствам сайтове от моя компютър!
Или някакъв друг вариант , например през no-ip.com или нещо такова.
Лек и успешен ден на всички ;)

Обади се на поддръжката! Само това ти е варианта. Това е СТБ(поне така го определям, щом излиза кабел за телевизора)..

Също можеш да се завъртиш из форума им!

Back
Горе