Набирам екип

• Автор Автор RIP
  • Начална дата Начална дата

RIP

Registered
Набирам екип за направата на онлайн игра. Мисля, да е нещо като guzari.com , tejkari.com ... но не съм сигурен все още. Като за начало заплащане няма да има, но по нататъка сигурно ще има, а колко немога да кажа все още. Ако има заинтересовани да пишат в темата.

Познания по:
php&mysql - добри
html - добри
photoshop - ако имаш познание ще е добре, но няма голямо значение
и да имаш добри идеи за изглед и функции на играта :)

Разбирам от html, php и имам доста добри идеи относно играта...

А може ли да попитам нещо.
Предполагам че нямаш спонсор. :D
Та въпросните награди който ще се дават от къде ще доидаТ?
Или ще сложиш от вас техниката? :D

За наградите е рано, не съм ги измислил все още. Първо играта да се направи, да стане добра, че тогава ще се мисли за наградите, това не ме бърка...

Така:
- php mysql умения: отилчно ниво, моя собственост е http: // base-bg.info (написал съм го така, за да не се приема като линк-реклама)
- html - отлично ниво (то щом знам php, няма как да не знам html (само още не съм си играл с нововъеденията на html5, но и тях бих ги научил бързо))
- photoshop - зле, признавам

при интерес: skype - geheimestaatspolizei

Ако има още желаещи да пишат. Повече хора, по-бързо и по-лесно...

Би ли обяснил с 2 думи за какво става на въпрос в линка с гъзарите който си дал за да знам г/д каква ще е играта която искаш да направиш ?

THC каза:
Така:
- php mysql умения: отилчно ниво, моя собственост е http: // base-bg.info (написал съм го така, за да не се приема като линк-реклама)
- html - отлично ниво (то щом знам php, няма как да не знам html (само още не съм си играл с нововъеденията на html5, но и тях бих ги научил бързо))
- photoshop - зле, признавам

при интерес: skype - geheimestaatspolizei
php mysql отлично ниво ? Аз мога да напиша същият, като басе-бг, но съм начинаещ :oops:

RIP каза:
За наградите е рано, не съм ги измислил все още. Първо играта да се направи, да стане добра, че тогава ще се мисли за наградите, това не ме бърка...
Не знам какво си мислил, но предполагам разбираш че наградите са нещото, върху което ще трябва да се концентрираш. Потребителите няма да играят заради сайта, ами заради наградите..

Знам много добре за какво се играе. Наградите ще бъдат или парични суми или предметни от типа на телефон, USB flash 16 GB примерно или нещо подобно. Тях винаги мога да ги измисля като му дойде времето.

Back
Горе