Набират се сървари за линк

Cenov

Registered
Здравейте от няколко дена съм се наел да правя ирк :lol: мрежа.. ако има кандидати за линк могат да ме намерят в irc.pop-bg.net сървъра е под линукс стабилен е сервайсиса е хубав в момента го дооправям :) . Линкват се всякакви сървъри windows/linux :)

Мрежата се разраства с всеки ден все още се линкват сървъри :)

Current Local Users 12, Max 37
Current Global Users 119, Max 139

Който иска да линкне знае каде да ме намери :lol:

по принцип и аз имам сървър под линукс, с домейн и бих линкнал ама като ти знам отношението ( защото те познавам ) и като знам че мрежата е пълна с клонес бнц и релей и се отказвам , пък и скоро говорих с познат админ от УниБГ и може да съм линк там ама има много условия :( :(

Ти си пиян :?:

и това го има че съм пиян :D :D :D ама говорех сериозно мрежата е само от бнц-та, клонес , и релей

4ef0 каза:
и това го има че съм пиян :D :D :D ама говорех сериозно мрежата е само от бнц-та, клонес , и релей

За бнц-та незнам има 1 релай сървър който е с 15-20 юзарс , а това дали искаш да линк ти си решаваш. Незнам как да ти го кажа по тактично , че в юнибг да те линк граничи с невъзможното :)

по принцип е така ... ама ако се имаш с доста админи и оператори ( както мен ) и на теб би ти минало подобно нещо през главата ... а иначе да ти кажа отсно мрежата ти ... не е само 15-20 човека релей-я ... няма какво да ме лъжеш точно мен ;)

`- irc.open-source.info ------------------------- | Server Users: 12 (20.7%)

Еи го релайа бе пич сичко дуго си е сървъри.. А това за линк в унибг трябва да си локален сървър на някой доставчик и да имаш доста юзарс за да те линкнат иначе е просто безмислено да се надяваш за линк там дори и папата да познаваш.

леле големи разбира4и станахте братле за да те линкнат в УниБг Тряяя Да Имаш Над 100 и пое4е а мене не ми се вярва 4е ги имаш ина4е успех от мене... :twisted:

Айде стига глупости.За да те линкнат, или трябва да имаш много парични, или много връзки или наистина да ти е добър сървъра в което се съмнявам.

Както и по горе казах ... много връзки а по темата по добре да се махне че е доста стара не мислите ли ? :lol:

Back
Горе