Навити да участват наградата е 10 000 EU

• Автор Автор staf
  • Начална дата Начална дата

staf

Registered
intro_headline.jpg

Сигурно сте си мечтали да станете известни? Сега вече можете. Е, поне вашите дупета могат. Независимо дали харесва сексапилното бельо на sloggi, всеки по света може да качи снимка на своето дупе, за да бъде гласувано за нея. Включете се в конкурса за най-красивото дупе на света - и спечелете!

intro_bodydouble.jpg

Награди

Всички участници във финала на конкурса (които ще бъдат излъчени от участващите със снимки в раздел "Най-горещо") ще получат комплект бельо Sloggi. Победителите, съответно в категорията мъже и жени, ще представят страната ни на световния финал в Мюнхен. Класиралите се на второ място ще получат уикенд за двама в известен курорт, а тези на трето - едномесечен абонамент за фитнес клуб. За призьорите в другите раздели " Най-добре облечено", "Най-смешно" и "Най-татуирано" са предвидени поощрителни награди.

За най-активно гласувалите също са предвидени награди: Първите десет от тях ще получат брандирани тениски и пропуски за финала на националния конкурс, а първите двама ще бъдат членове на журито, което ще избере победителите в националния конкурс. Другите поощрителни награди - 5 ваучера на стойност 50 лв за покупка на бельо sloggi и 50 CD с песента на sloggi - ще бъдат раздадени след теглене на жребий.

http://smys.sloggi.com/

Че ти момче или момиче си??? :?
Аз ако бях момиче..... Щях ама...... МОМЧЕ СЪМ! :mrgreen:
Поздрави!

ами мъж съм но просто много ме кефи аватара и съм си го сложил :) затова ме бъркат с момиче ;)

cToKaTa каза:
аааа аз искам ама май ще препусна ! Ще ми гледат косматият гъз :mrgreen:
Не заради Аватара а затова дето го писа ! За това помислих че си момиче. Иначе аз щях да съм МИШКА ако ми гледаха Аватара :twisted: .

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Без коментар.. :)
Аз да варя да ги гледам .. :)
Ще гласувам за всяко а :)

няма значение - дали искат гъз на момиче или на момче.
пращам снимка на моя гъз и тва е - за 10 000EU и гола снимка моя ще им пратя. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

SharkpenT каза:
Кой мъж ще си прати снимка на "дупето" :idea: ?!?!?!?!?!?!?!
има ги такива спокс за пари сичко има :D
но аз ще гледам само женски дупета 8) :P :twisted: :) :?:

hellfire каза:
SharkpenT каза:
Кой мъж ще си прати снимка на "дупето" :idea: ?!?!?!?!?!?!?!
има ги такива спокс за пари сичко има :D
но аз ще гледам само женски дупета 8) :P :twisted: :) :?:

АЗ! ще си снимам гъзът и го пращам :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :?:

след 1-2 дена напишете в търсачката на сайта им ! И дай да търси потребители и напишете SandPrince :D

cToKaTa каза:
след 1-2 дена напишете в търсачката на сайта им ! И дай да търси потребители и напишете SandPrince :D

ако искате може да пусна снимките на гъзът ми и тук да не се морите в сайта им да ги търсите :?: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

SandPrince каза:
cToKaTa каза:

ако искате може да пусна снимките на гъзът ми и тук да не се морите в сайта им да ги търсите :?: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
хахаха
стига се базика ,защото взеха ,че ти повярваха

http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1070103

Вече две българки са в топ 10 на най-красивите дупета на света

Нашенка оглавява световната временна класация на он лайн конкурса "Покажи ми твоето "Слоги"

staf каза:
http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1070103

Вече две българки са в топ 10 на най-красивите дупета на света

Нашенка оглавява световната временна класация на он лайн конкурса "Покажи ми твоето "Слоги"
може ли снимки ?
че не знам койса

Back
Горе