Най-добрата защита за РНР сайт

diabolic_bg

Registered
Имам удоволствието (най-после) да ви представя най-добрата защита за РНР сайт (поне, която аз съм срещал до момента). Тя работи при мен от около година, през което време аз станах сътрудник на автора.
През това време нещата доста напреднаха, а ние се сближихме и днес получих официалното му съгласие да популяризирам програмата у нас. Тъй като в САЩ за разлика от тук се държи и се спазват авторските права, информацията ще се разпространява чрез моя сайт.
Който се интересува може да заповяда, да прочете и ако има въпроси, свързани с инсталацията, настройки и т.н. да пише в съответния форум (след регистрация).

Представям ви ZB block

ъъ... как да го кажа... надявам се да не съм груб, но все пак...
Дрън-дрън.

Направо си си груб и то колкото си искаш. Говориш за нещо, от което нямаш представа и не виждам защо трябва да изказваш мнение - нито ти продавам програмата, нито те карам да се занимаваш с нея.

diabolic_bg каза:
Направо си си груб и то колкото си искаш. Говориш за нещо, от което нямаш представа и не виждам защо трябва да изказваш мнение - нито ти продавам програмата, нито те карам да се занимаваш с нея.

Добре шефе... ще ти го кажа по-нежно... Предлагаш някакъв "боклук" с обяснение за "Величие" и ми викаш " Ела ми в сайта ".

Абе... така малко ми се стори, че си правиш реклама на сайта ама може и да грешка... Нека другите да си кажат мнението.

П.П : Брей как се досети, че си нямам и на идеа за какво иде реч :-)

federer_11 каза:
Само да попитам каква е тази музика в сайта? :roll:
Музиката в сайта е от поредицата Фолаут, на която е посветен самия сайт. На плейра се изписва името и автора (където е известен).

dhtodorov каза:
Добре шефе... ще ти го кажа по-нежно... Предлагаш някакъв "боклук" с обяснение за "Величие" и ми викаш " Ела ми в сайта ".

Още едно подобно изказване от някой и на мен акъл не ми пречи със същия този "боклук" да блокирам всеки, който идва от този сайт... Не съм останал без потребители - почти 1000 са вече.
Ти искаш да направиш добро, а те те карат да ядеш л..но. :evil:

Аз не обиждам никой :-) Нито теб нито някой др. Просто казвам, че си правиш реклама на сайта и, че също така този софтуер който предлагаш НЕ СТРУВА абсолютно нищо.

То имаше и един Firewall Script дето толкоз г охвалеха
намерих си го, качих ioncube ии... не му заслуважаше огромната цена за лицеза :)

Не че нещо, ама този код се разпространява от доста време и не е кой знае какво. Не мислете, че ще помогне за бутане на сайт :-) лично бих го написал в пъти по-малък и по-добър и качествен. но... аз съм го казвал и продължавам, никой сайт с кадърно написан код, не му е нужна такава защита.

:)

Back
Горе