Най-добър free хостинг???

breakneck

Registered
За платено и баба знае. :)
Ама понеже навсякъде отговорите са почти едни и съши (имам чувството че си ги преписват от някъде), пък аз не съм на същото мнение с останалите, искам да попитам и Вaс.

Според Вас, на кой сайт хостингът е най-подходящ за ползване. Доста хора хвалят 100freeweb обаче на мен не ми се нрави много, защото има ограничение в големината на файловете.

Или по-точно ми кажете 2 неща:
1. Най-добър хостинг според Вас (без ограничения в размера на файловете и типа им) с поддръжка на PHP & MySQL.

2. Най-добър хостинг според Вас (с повече free space и без ограничение в размера на файловете и типа им) без поддръжка на PHP & MySQL. Може само да има ФТП. - По-възможност да не предлагате дата.бг или бол.бг и ако може да се гледа не само от БГ ще е идеално

Което и от двете да знаете пак е добре, защото и двете са ми нужни. :) 10х

EDIT: Незнам къде трябваше да я пусна тази тема, но тук ми се видя най-удачно, за това я пльоснах тук. :D

наи добрия за мен е 5gigs.com за зажаление са спрели регисрацията на нови потребители .предлагат php mysql ftp неограничен размер на фаиловете и 80мб дисково пространство както 5 имаила които са според домаина ти.
И пак казвам жалко че са спрели регистрацията сременно :(
друг вариант е 100webspace.com пак подаржа php mysql ftp и 100мб за саита ти но пак ти лепват един ужасен банер

www.atspace.com ако несе лъжа 250 мб пространство но няма ftp php mysql

mute каза:
www.atspace.com ако несе лъжа 250 мб пространство но няма ftp php mysql
» 50 MB Free Web Hosting
» Free UNLIMITED Traffic
» Free Domain Hosting
» Free Subdomain Hosting
» Free DNS Server
» Free FTP Hosting Account
» Free POP3 Email Account
» Instant Account SetUp
» Web Based File Manager
» Easy to use Control Panel
» Reliable RAID Backups
» Stable Hosting Platform
» Super Fast Servers
» Reliable Data Center
» Ultra Fast Network
» 99.8% Uptime Guarantee
» 24x7 Network Monitoring
» Host Unlimited Web Sites
» NO BANNER ADS
» ALL THIS TOTALLY FREE!!!

Aз пък намерих един друг сайт.

http://01webspace.com/ и ми изглвжда доста добро предложение. ;)

300MB space
3GB transfer
emails, FTP,
CGI, PHP, Perl
cPanel
Fantastico
CGI-bin access
Database support

Пълна свобода на файловете за качване.
Само че регистрацията става ръчно, чрез е-мейл, но това да е проблема. :)
Сега ако мога и да си намеря и сайт като дата.бг (без поддръжка на PHP & MySQL)) или поне над 500 МВ ще е върха. :roll:

mitko876 каза:
freehostia.com
rlzzzzzzzzz
Глупости нее мн добър този сайт от време на време му се вади шайбата и откача и спира да бачка !!!!!Сори за скпама ако мислите че е спам.

Не съм останал с много добро впечетления от Фреехостиа.ком.
При натоварване малко по-голямшко и ти спират хоста за известно време.

Това е най-доброто: http://fr33webhosting.com
Характеристики на хоста каза:
NO ADVERTISEMENTS!
5GB of disk space
20GB/month of bandwidth
10 MySQL4 databases w/
PHPMyAdmin
PHP4/5 supported
FTP file access
Instant account activation
Powerful web-based control panel
Free One-Click script installs
Domain name support (www.yourdomain.com)
Free subdomain (username.fr33webhost.com)

- 350 MB of Disk Space
- 100 GB Bandwidth
- Your own domain hosting
- cPanel Control panel
- Website Builder
- Over 500 website templates ready for download
- Free POP3 Email Box and Webmail access
- FTP and Web based File Manager
- PHP, MySQL, Perl, CGI, Ruby.
- No Ads at all !

http://www.000webhost.com/64107.html

предложете фрий хостинг с Php mail() и стандартните mysql php4/5 cpanel ~200Mb space FTP и да поддържа domain хостинг и да е без рекламни банери/текстове :)

Няма безплатни неща на тоя сват, а ако има те не струват. Или ще има малко място, или ще има малко трафик, или няма да има ФТП достъп, или няма да има php&mysql,или ще ти лепнат грозен банер, или ще пада всеки ден при 200-300 уникални.

Дори само последното е достатъчно за да ви убеди, да си купите хост (не мисля, че е проблем да сложа линк към суперхостинг? )...

Грубо... димейна за 1 година ти е 13 лева. Плащаш го веднъж и забравяш за него,а хостинга ти е грубо 4 лева = една котия цигари(за пушачите), едно ядене в MC( за непушачите) - само за пример. Толкова ли е много?

А в днешно време има и други начини да си вземеш хостинг и домейн(спам форумите).

Ами аз знам един доста хубав и няма почти никакви ограничения.Ето го ucoz.com но май вече е ucoz.ru

И аз намерих 1
25000MB*New Bandwidth
1000MB*New Space
PHP 5 & MySQL
24/7 Tech Support
110496 mb of
storage & growing
http://summerhost.info

Back
Горе