Най често изпозлвани думи / тагове

Pavkatar

Registered
Здравейте можете ли да ми обясните как се прави, така че като се показват тагове на дадена новина например с по-голям или удебелен щрифт да бъдат най-често използваните тагове?
Тоест незнам и удебеляването това ли значи но предполагам. Става дума за такова нещо цък Става дума затам където пише Keywords :)

Pavkatar каза:
Здравейте можете ли да ми обясните как се прави, така че като се показват тагове на дадена новина например с по-голям или удебелен щрифт да бъдат най-често използваните тагове?
Тоест незнам и удебеляването това ли значи но предполагам. Става дума за такова нещо цък Става дума затам където пише Keywords :)
Ами аз бих го направил по следния начин:
Взимаш всички тагове и ги подреждаш като в класация ( по честота на използване ) и само първите 10 ги изкарваш и този на първо място му слагаш най-голям шрифт и така ги подреждаш като в редичка.
Ако има друг начин нека някой да го сподели че ми стана интересно и на мен :D

За това ли става дума?
Код:
function get_tags($text)
{
$word = explode(" ", $text);
$count = array_count_values($word);
$tags = array();
foreach ($word as $key => $value) 
{
if(($count[$value] > 1 AND strlen($value) > 3) AND !in_array($value, $tags))
{
if(!strpos($value, "<") AND !strpos($value, ">") AND !strpos($value, "/") AND !strpos($value, ':') AND !strpos($value, ';') AND !strpos($value, "-") AND !strpos($value, "_") AND !strpos($value, "=") AND !strpos($value, "+") AND !strpos($value, ".") AND !strpos($value, ",") AND !strpos($value, "!") AND !strpos($value, "@") AND !strpos($value, "#") AND !strpos($value, '$') AND !strpos($value, "*") AND !strpos($value, "(") AND !strpos($value, ")") AND !strpos($value, "'") AND !strpos($value, '"'))
{
$tags[] .= $value;
}
}
}
for($i=0; $i<= count($tags); $i++)
{
if($i < count($tags))
{
if($i > 0)
{
$alltags .= ", " . $tags[$i];