Направа на Хедър - Хорхе Лоренцо

federer_11

Registered
Моля за направата на хедър на Хорхе Лоренцо, размерът да е 1050X150, да пише с синьо Fiat Yamaha, а под него с червено по възможност Jorge Lorenzo! :)
Нека снимките да са поне три, може смесени и едната да е негова портретна. 8)
Най-добрия ще получи съпорт, ще изчакам да видя колко хора ще се отзоват. Моля за активност и за прочитане и спазване на написаното! :?:

Ето малко снимки:

jorge_lorenzo_01_500.jpg

Jorge_Lorenzo.jpg

jorge-lorenzo-jerez-test.jpg

Jorge-Lorenzo-pits.jpg

jorge-lorenzo-sepang-test-2.jpg

big_04_jorge_lorenzo_02.jpg

Може да използвате и други! 8)
Благодаря за вниманието. :wink:

Ето нещо от мене правих го леко късно и ми се спеше такаче незнам кво съм нагодил мързеше ме да режа разни мотори и да се разправям ама дано свърши работа ако мога до към 24:00 ще направя още едно
1wsdqi72jt6gsdzjydwkksoc9jgt1pdba50szxzk.jpg

Много благодаря и на двамата, първия има нужда само от още две снимки. :)
Втория е страхотен, моля за още идеи.
Смесете снимките, благодаря предварително. :?:

Фонът може да е син или пък черен... 8)

Ето това е от мен. Бих сложила една рамка 1рх около целия контейнер, който държи хедъра и всичкото съдържание - не исках да слагам с фотошопа, че става малко замазано. Ако ти харесват цветовете са #fdfdfe и червения е #af4446.

headjl.jpg

Мрянка, супер си, само сложи една снимчица на мото гп, може от тези огнените на втори хедър ако искаш и да пише Jorge Lorenzo 99 и под него Fiat Yamaha със същите цветове. :)
Фонът може и кафяв да е, какъвто решиш. :wink:

Извинявай, ама малко жегата ми се отразява зле на мозъка. :roll: Дай някакви снимки от това мото гп че не можах да намеря. И искаш нов хедър, не промяна на този, така ли?

mrqnka каза:
Извинявай, ама малко жегата ми се отразява зле на мозъка. :roll: Дай някакви снимки от това мото гп че не можах да намеря. И искаш нов хедър, не промяна на този, така ли?

144997122_29d6422150.jpg

Такова например! 8)
Три снимки, по средата негова лична, да пише Jorge Lorenzo със червено или зелено, отдолу Fiat Yamaha със синьо (светло, средно, тъмно пожелание). :?:
Може снимките да са примесени, с ефекти нещо... :roll:
Нов хедър, този е добър, даже много, но ще съм ти много благодарен ако напарвиш втори, за да имам избор! :wink: [/quote]

Back
Горе