Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
А да знаеш от къде се работи? Смисъл от вкъщи ли трябва да се прави сайта или в някоя зала се ходи? И за какъв период от време трябва да се изработи.SveXteZ каза:доколкото ми е известно записванията стават около декември месец а за участието са нужни 1 до 2-ма човека който да направят проекта и един учител който да ги представи.
Ако си например сам говориш с учителя си ( не съм сигурен дали задължително трябва да е по информатика/ИТ ) и избираш сайта на каква тематика да е. След това си го правиш в къщи или в зала където поискаш, когато отидеш да го представиш те питат с какви средства си го правил и трябва да кажеш че са били легални ( notepad++ and GIMP ) и има няколко кръга. Първият мисля че отиваш да си представиш сайта и ти казват какви пропуски има по него и трябва да ги поправиш следващият път като отидеш правиш презентация на сайта си и го защитаваш пред жури нещо подобно беше. Учителят ще ти обясни как се прави по-точно.redsystem каза:А да знаеш от къде се работи? Смисъл от вкъщи ли трябва да се прави сайта или в някоя зала се ходи? И за какъв период от време трябва да се изработи.SveXteZ каза:доколкото ми е известно записванията стават около декември месец а за участието са нужни 1 до 2-ма човека който да направят проекта и един учител който да ги представи.
Не се заяждатpurko каза:Ако кажеш, че си ползвал Фотошоп ще те питат имаш ли лиценз. Казваш, че ти е trial или, че майка ти в офиса го има и там си ходил да го ползвош![]()
Мале ама как се заяждат тия журита... не е истина![]()
![]()
![]()
redsystem каза:А например какви са въпросите, ако може пример. Много съм навит за такава олимпиада![]()
По имплементацията на сайта, по кода.redsystem каза:А например какви са въпросите, ако може пример. Много съм навит за такава олимпиада![]()
purko каза:redsystem каза:А например какви са въпросите, ако може пример. Много съм навит за такава олимпиада![]()
Например: кКк вашия сайт се връзва с мотото на олимпиядата![]()
![]()
![]()