Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
15 мина вече .Amigo0o каза:Мисля че тази среща трябваше да бъде направена преди 15 септември, защото много от потребителите тук са ученици и надали ще имат възможност да дойдат.
Не няма.lam3r4370 каза:Аз пак да питамНали няма възрастова граница,че аз май съм най-малкият от форума
![]()
![]()
SandPrince каза:аз се записах, но все още не е сигурно дали ще идвам.
завися от транспорт, ако успея да навия един колега да ме докара и после да се приберем ще дойда :?:
но при всички положения, няколко дена преди срещата ще дам точен отговор :?:
12staf каза:Не няма.lam3r4370 каза:Аз пак да питамНали няма възрастова граница,че аз май съм най-малкият от форума
![]()
![]()
На колко си ?
Кажи на родителите си.lam3r4370 каза:12staf каза:Не няма.lam3r4370 каза:Аз пак да питамНали няма възрастова граница,че аз май съм най-малкият от форума
![]()
![]()
На колко си ?![]()
Съгласни са ,ама нямам скенер :?staf каза:Кажи на родителите си.lam3r4370 каза:12staf каза:Не няма.
На колко си ?![]()
Ако ти разрешат им кажи да напишат декларация , че са съгласни (стандартен текст) и ми я сканирай и прати на лс.
staf каза:Това ще се реши на място.
Но докато нямаш 18 нямаш право на алкохол , само боза.
Намери начин да ми я пратиш , с нещо я снимай.lam3r4370 каза:Съгласни са ,ама нямам скенер :?staf каза:Кажи на родителите си.lam3r4370 каза:12![]()
Ако ти разрешат им кажи да напишат декларация , че са съгласни (стандартен текст) и ми я сканирай и прати на лс.
staf каза:Намери начин да ми пратиш , с нещо я сканирай.lam3r4370 каза:Съгласни са ,ама нямам скенер :?staf каза:Кажи на родителите си.
Искам да се уверя с писмения документ.
По време на срещата ще носиш оригинала за справка.
То това не е толкова важно за мен отколкото за теб.
Ще ти пиша ЛСstaf каза:Намери начин да ми я пратиш , с нещо я снимай.lam3r4370 каза:Съгласни са ,ама нямам скенер :?staf каза:Кажи на родителите си.
Искам да се уверя с писмения документ.
По време на срещата ще носиш оригинала за справка.
То това не е толкова важно за мен отколкото за теб.
staf каза:Това ще се реши на място.
Но докато нямаш 18 нямаш право на алкохол , само боза.