Начин за защита на код?

Galli

Registered
Искам да попитам, има ли някакъв начин, да се скрие кодът на страница.
Или по-точно, да не може, да се сейвне от File менюто на браузера страницата?
 
Galli каза:
Искам да попитам, има ли някакъв начин, да се скрие кодът на страница.
Или по-точно, да не може, да се сейвне от File менюто на браузера страницата?

АКъде си видял скрит HTML или javascript код?
 
АКъде си видял скрит HTML или javascript код?

Ами случвало ми се е да пробвам да сейвна страница и ми пише, че не може да се сейвне или пък стига до 99% и така си стои.
 
Galli каза:
АКъде си видял скрит HTML или javascript код?

Ами случвало ми се е да пробвам да сейвна страница и ми пише, че не може да се сейвне или пък стига до 99% и така си стои.

Според мен проблема е в теб и за това не се досваля.
 
Сигорно ще ми се изсмеете, но всъчщност бях видял подобен скрипт в колецията от 1800 пхп скрипта на нетз.ру и работеше под ИЕ :)

Ако искаш потарски там :)
 
Хехехе ... аз лично не вярвам да стане :) Нали за да се интерпретира този код той трябва да се предаде на браузера на клиента и той да го прочете ... View -> Source показва какво вижда браузера. Ако там няма нищо, следователно браузера няма да вижда нищо. А тогава няма да има и страница, следователно скриването на HTML / JS е невъзможно :)

Вероятно подобни програми не крият, а по някакъв начин криптират кода, но толкова тайно, че и дете ще го декриптира :)

Админ, каза - днес PHP-то си човек не може да запази неприкосновено, че source код-а ще скрие :)
 
human каза:
Ако си с php код, няма да има нужда да го криеш, защото той не се вижда :wink:
Да бе. Виждаш адреса на php файла в сорса и след тва си го набираш :p
А по темата - няма начин и точка.
 
lucho каза:
human каза:
Ако си с php код, няма да има нужда да го криеш, защото той не се вижда :wink:
Да бе. Виждаш адреса на php файла в сорса и след тва си го набираш :p
А по темата - няма начин и точка.

Така виждаш само html кода. php-то пак си остава скрито.
 
Говорите глупости
щом браузара визуализира значи може да се види код-а няма начин просто
Не може да се скрие кода както неможе да се защити текста или картинките на сайта
 
да ! единствената защита на картинките е водни знаци ...
 
morkov4o каза:
да ! единствената защита на картинките е водни знаци ...

в случая се говори не против използване другаде, а против взимане.
Нито картинките нито текста, нищо неможе да се защити :wink:


:idea:
 
Значи имам една идея ама тя до някъде с iframe така ще виждаш само iframe-ма и линка от който се активира или там квото е!До тук добре обаче той вийда url-то.Незнам, може ли да се криптира url?
 
paneznam каза:
Значи имам една идея ама тя до някъде с iframe така ще виждаш само iframe-ма и линка от който се активира или там квото е!До тук добре обаче той вийда url-то.Незнам, може ли да се криптира url?
пак като види кода ще влезне в страницата и ще види истинският код
урл адреса неможе да се криптира но кода може но може и да се декриптира
 
Ето ти код да го направиш неразчетим кода http://lulinbay.host-bg.info/enc.php от това по добро криене здраве му кажи. Пишеш соурса на страницата и натискаш ENCRIPT и кода работи но става неразчитаем квото и да го праиш.
 
wwwPaykillerOrg каза:
Ето ти код да го направиш неразчетим кода http://lulinbay.host-bg.info/enc.php от това по добро криене здраве му кажи. Пишеш соурса на страницата и натискаш ENCRIPT и кода работи но става неразчитаем квото и да го праиш.

1. Темата е пусната 2006 г. незнам какво йм пишеш.
2. Дай един такъв код да ти покажа, че мога да ти го разбера. Щом браузера го визуализира, значи ще може да се разбере
 
wwwPaykillerOrg каза:
Ето ти код да го направиш неразчетим кода http://lulinbay.host-bg.info/enc.php от това по добро криене здраве му кажи. Пишеш соурса на страницата и натискаш ENCRIPT и кода работи но става неразчитаем квото и да го праиш.
:lol:
<script>

</script>
 

Горе