На български

staf

Registered
Как да направя когато някой влиза излиза да го пише на български и да му показва ип адреса.Също пробвах това http://web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=2354 да добавя но някои неща не работят.Примерно за топика него показва кой го е сменил.

Това е за join-ване в канала.

Код:
ON ^1:JOIN:#: {  if ($nick != $me)  { .echo # $timestamp [ $+ $nick $+ ] [ $+ $address $+ ] Влезе в канал : [ $chan ] } | if ($nick == $me)  { .echo  Сега Влезе В: $chan } | halt }

А за топика не разбрах какъв е проблема :?

Това което си го дал нещо не работи дава това:
„ Влезе в канал : #име „не показва кой е влязъл също и ип адреса му?
А за топика го дава така:
*** Топик на канал #име: ттт
[06:58:27] * Set by име!име@ип on Tue Dec 05 18:33:07
Би трябвало да е така но не го показва *** Топика на канал #име е променен от име!име@ип в Tue Dec 05 18:33:07 2006 часа

staf прати едно ПМ с пощата си да ти пратя последната версия на mirc.exe , само го заместваш с твойто и ше стане.
Това е защото, по новата версия интерпретира повече команди и функции.
След като го замениш с новото, кажи какъв е проблема и тогава ще мога да помогна с точност. Защото нали винаги работи на последни версии :D

asdsadsdsre4.jpg

Ееее, има още място в дясно ама я скапва снимката, лош admin :P

Eто вадя го директно от моята мирка:

ON ^1:JOIN:#: { if ($nick != $me) { .echo 4 # $timestamp %dots 14[ $+ $nick $+ 14] 14[ $+ $address $+ 14] Has Joined : 14[ $chan 14] } | if ($nick == $me) { .echo 12 # %dots Now talking in:9 $chan } | halt }

Дано ти бачка :shock:

Пробвах ги и аз тези неща, но не ми допадна много стила им.
Това за часа, скобите и различните цветове не ми допадна много. Няма ли начин да си бъде просто български вариант на Joins: Nick/Parts: Nick със същия цвят с какъвто си е бил надписа, например зелен за парт (това може би е ненужно, защото в крайна сметка всеки сам може да си избере друг цвят)

Thaumaturgist каза:
Пробвах ги и аз тези неща, но не ми допадна много стила им.
Това за часа, скобите и различните цветове не ми допадна много. Няма ли начин да си бъде просто български вариант на Joins: Nick/Parts: Nick със същия цвят с какъвто си е бил надписа, например зелен за парт (това може би е ненужно, защото в крайна сметка всеки сам може да си избере друг цвят)

Редактираш самото mirc.exe

Back
Горе