Немога да разбера как става

niki966

Registered
Обяснете ми как да направа chmod 644 и chmod 777 обяснете ми аз съм с БГ версия на уиндоуса .

ами тогава как ще предпазвам някои фаилове чух че можело да ме хакнат и през портовете и трябва да ги затвора ама аз незнам как.

porostorm каза:
На windows по подразбиране е 777
Не знам ама наскоро питах точно за това
И до колкото разбрах само на linux е chmod 777 без да го наглясаш.. :)
Пък не знам.. :)

а как мога да затвора портовете и ако може да ги затвора ще може ли да влизат пак в форума и в другите саитове дет съм поснал ?

Ох...изморих се да обяснявам - CHMOD командата я има САМО в линукс ! При уиндоус пхп-то разбира chmod 677 ако му зададеш опцията read-only в properties...
през никакви портове не могат да ти влезнат никъде.. освен ако не си пуснал някакви ФТП-та..

Dido_net каза:
Ох...изморих се да обяснявам - CHMOD командата я има САМО в линукс ! При уиндоус пхп-то разбира chmod 677 ако му зададеш опцията read-only в properties...
през никакви портове не могат да ти влезнат никъде.. освен ако не си пуснал някакви ФТП-та..
Е спокоино де.. :)
Нали и аз това викам ;)

разбрах ама когато имах тракер и ми го хакваха ми казаха защото не съм си затворил портовете и за това са ми го хаквали и за това питам за портовете че да предотврата хакването на форума ама щом няма проблем при портовете трябва сичк ода е ок .

dashe каза:
Dido_net каза:
Е спокоино де.. :)
Нали и аз това викам ;)
М, ти казваш точно обратното :)

Мне ти като каза че на windows е 777
Аз ти казах че четох тема дето пишеше че на lunix e 777 :)

Back
Горе