V vasil_s9 Registered 20 Юни 2009 #1 Как се прави като правиш анимацията и стигнеш до последния слой и искаш после да не почва отначало да си остане така... Абе като стигне до последния слой да не продължава ...Дано сте ме разбрали +1
Как се прави като правиш анимацията и стигнеш до последния слой и искаш после да не почва отначало да си остане така... Абе като стигне до последния слой да не продължава ...Дано сте ме разбрали +1
E embaka Registered 20 Юни 2009 #2 правиш нов слой action script примерно, отиваш на последния фрейм, натискаш F9 и пишеш там stop(); и това е :?:
правиш нов слой action script примерно, отиваш на последния фрейм, натискаш F9 и пишеш там stop(); и това е :?:
V vasil_s9 Registered 20 Юни 2009 #3 може ли малко по точно и описателно как, защото нищично не ми стана ясно съжалявам ама ...
E embaka Registered 20 Юни 2009 #4 това което съм ти написал е за флаш, не за фотошоп, извинявай, за фотошопа не мога да ти кажа как се прави
това което съм ти написал е за флаш, не за фотошоп, извинявай, за фотошопа не мога да ти кажа как се прави