Нещо като личен блог - www.cisci.net

VictorBoy

Registered
Попадна ми интересен и силейн домейн и реших да вдигна на него нещо като личен блог, плюс разни полезни и интересни статии. https://www.cisci.net/
За момента съм качил десетина статии, но по-интересно и ново за мен е, че качих последната WP версия 5.9 и заложих на новиге Блок теми. Все още ми е странно, как се оформят и нагласят, но ще се свиква.

Едит:
Между другото като време за зареждане и проверка на скоростта през PageSpeed insights дава чудесни резултати. За разлика от повечето билдъри, направо лети и дано това се запази като тенденция. Ако някой вече е вдигал сайт с новите Block теми, ще се радвам да сподели...

Сайтчето е доста приятно и леко. Супер си се насочил. Ако нещо има, казвай да помагаме. Контакт страницата още не е пълна гледам. Новите блок теми - в твоя случай са най-вече да наредиш началната и може би страниците, които ще имаш. Сложи си това също:

https://wordpress.org/plugins/eu-cookie-law/ - за бисквитките (cookies), щях да ти препоръчам и плъгин за кеш, ама за момента не мисля, че имаш нужда, ще го мислим по-натам това. Може би е един SEO плъгин - Yoast SEO. Сложи си fav иконка също. Това ли ще остане като лого. Ако искаш мацни го с черно, че това зелено нещо с тази тема много изпъква и мисля, че не се връзва много.

Като започнеш да го билдваш, давай да помагаме тук. Успехи от мен. ;)

Направо чудесно, че си се решил. Натискай и не се давай. Ако решиш, ще споделим някакви впечатления като напреднеш със сайта. Вече си му пуснал и линк от тук, значи нещата започват лека полека да се задвижват покрай този проект. Помисли добре какво искаш да предадеш на читателите си и си направи задължилно социални канали като Youtube, Facebook, а защо не и Instagram. Вържи ги към сайта и продължавай да трупаш уникално и интересно за потребителите съдържание.

Доста силен домейн наистина, но трябва да изчистиш spam score.
Макар, че надали ще е проблем за гугъл.
Никакви грижи няма да има. И са продължи с добавянето на качеството съдържание. ;)

може ли и аз да добавя статия в този сайт?
Изпратих ти на ЛС условия и цена. Който желае да публикувам негова статия с линк може също да ми пише. При интерес към още, ще изпратя списък с над 20 подходящи и силни домейна.

Направи си пусни една обява тук, с цени и някакви статистики за сайта. Ще е супер.

Ето тази секция:

Успехи от мен.

Направи си пусни една обява тук, с цени и някакви статистики за сайта. Ще е супер.

Ето тази секция:

Успехи от мен.

Благодаря Blinky

Направи да могат да се преглеждат всички теми подредени обратно на тяхното пускане (най-новата най-отпред). Това е най-търсена опция на подобни сайтове, защото рядко статиите са толкова много, че да си заринат от теми за четене.

А, и ако имаш време драсни и една обява тук:

Как върви блогът? Дано вече има добър трафик.

Горе