Нещо подобно на Status точките тук.

golbez

Registered
както тук има едни статус точки аз искам да си направя нещо подобно но малко по различно. Идеята ми е точките да се слага от администратора или от модераторитеи но по тяхна преценка по колко. И като се качват точките съответно да се променя и една картинка, също така и да може да се махат не само да сеслагат точки. Няма да е лошо да се праща и по едно ЛС или по друг начин да се информира потребителя че са му взети или добавени точки и да му се обяснява защо е станало така.
Ако има такъв мод някъде моля да ми кажете ,а ако пък няма аз съм готов заедно да го направим и ще помагам с каквото мога :)

Никой ли тук не е достатъчно компетентен да помогне ?!?!

Еми, исканията ти са... доста различни, да го кажа, едва ли има такъв мод :) Не ни се карай ;-)

golbez каза:
Никой ли тук не е достатъчно компетентен да помогне ?!?!

Някой даде такъв мод наскоро.
С някакви + и - .

Не знам дали не е пуснато като урок даже.

golbez каза:
както тук има едни статус точки аз искам да си направя нещо подобно но малко по различно. Идеята ми е точките да се слага от администратора или от модераторитеи но по тяхна преценка по колко. И като се качват точките съответно да се променя и една картинка, също така и да може да се махат не само да сеслагат точки. Няма да е лошо да се праща и по едно ЛС или по друг начин да се информира потребителя че са му взети или добавени точки и да му се обяснява защо е станало така.
Ако има такъв мод някъде моля да ми кажете ,а ако пък няма аз съм готов заедно да го направим и ще помагам с каквото мога :)

Точно това беше мода с + и - .

Дава се само от определени хора точката.

Само трябва да видя къде беше темата и линка към мода.

SandPrince каза:
туй не върши ли работа:
http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=1306

Ми това май не е каквото искам защото пак се опира до броя мнения и според тях съответните звездички.

Сега ще потърся и този мод дето разправяте с + и - .

admin каза:
golbez каза:

Точно това беше мода с + и - .

Дава се само от определени хора точката.

Само трябва да видя къде беше темата и линка към мода.

ама това тука като мод или тема ли го има???

мисля че намерих това което се търси - сега ще го пусна като урок

едит:
готово ! пуснах го като урок как ства - дано да е това - можеш да намериш мода тук:

http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=1351

SandPrince мерси много :)

да това не е лошо но е направено при определен брой мнения да можеш да даваш оценка. Как могада го направя примерно модераторите да слагат точки или хора в определена група. Иначе това модче се доближава почти на 100% до това което искам :)))
А и хубаво ще е при определени точки да има различни картинки.
Помогнете ми да направя някой от тези неща :) .

golbez каза:

да това не е лошо но е направено при определен брой мнения да можеш да даваш оценка. Как могада го направя примерно модераторите да слагат точки или хора в определена група. Иначе това модче се доближава почти на 100% до това което искам :)))
в мода го има от админ панела можеш да гласиш над колко мненния може да се гласува :?:

djvato каза:
golbez каза:

в мода го има от админ панела можеш да гласиш над колко мненния може да се гласува :?:

явно не си ме разбрал. Това знам че го има . Аз искам да могада определя някой човек независимо от броя мнения които има.

Back
Горе