Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Eшш, утре щях да ги карам да ми готват такова.kitchenbg каза:мусака, или би трябвало да стане такова :shock:
Божее, аз днес дъфчих такова само ако знаех нямашеkitchenbg каза:мусака, или би трябвало да стане такова :shock:
Аз за втори път тази година запивам по ИСТОРЯ... :shock: :shock:Dido_net каза:води се че трябва да спа.. ама не спа :lol:
легнах си в 6 сутринта неска, станах в 10 за урок по български ( :shock: :shock: ) и сега съм пак на пц-то.. не знам до кога ще издържа така :lol:
Също така няма да скало.. до края на седмицата :twisted:
Важното е да се пие .. наздравеindex каза:Аз за втори път тази година запивам по ИСТОРЯ... :shock: :shock:Dido_net каза:води се че трябва да спа.. ама не спа :lol:
легнах си в 6 сутринта неска, станах в 10 за урок по български ( :shock: :shock: ) и сега съм пак на пц-то.. не знам до кога ще издържа така :lol:
Също така няма да скало.. до края на седмицата :twisted:
Първият път ме хванаха,ама вторият не :lol:
и от мен наздраве.Аз съм си най-добре.Хапнах си една пица а в даскало се справих с два дюнера и две коли по половин литър :lol:Важното е да се пие .. наздраве