Не ми излиза менюто на сайта с Mozilla Firefox???

A

Anonymous

Guest
Скоро ми писаха на е-маила че не са могли да разгледат сайта които съм направил за родния ми град.Аз проверих( пилзвам IE ) но се оказа, че всичко е нормално.Оказа се, че са го разглеждали с Mozilla Firefox.Инсталирах си я и наистина - менюто за навигация не се показва.Къде е проблема в Javascrip та на менюто или в настройките на Mozilla Firefox- а?А ето и адреса на сайта www.websopot.hit.bg. Много ще съм ви благодарен ако помогнете или ме насочите към форум където могат да помогнат.
 
Еми да много ясно то Мозилата непоказва JS товете. Видях сайта и ми хареса монюто но трябва всеки да си изтегли JS за Мозила за да види менюто ти а няма даса много хора.Когато правиш сайт недей го гледа само с 1 браузър.Поне с 2 IE & Mozila :wink:
 
aaa затова вчера не ми излизаше един скрипт .....гледах страницата ми с мозила и един скрипт не се изпълняваше .....как така да си инсталират JS за мозила .....дай линк ...?
 
саита наистина е направен мн добре намен мн ми хареса изчистен и семпъл с добре подредена иформация .парвия пат го отворих с ФФ и менюто несе отвори за сажаление и аз го имам този проблем с JS при ФФ :(
 
Вище тука може да намерите решение :wink:
https://addons.mozilla.org/extensions/?application={ec8030f7-c20a-464f-9b0e-13a3a9e97384}
 

Горе