Не мога да вляза в системата с потребителското си име

Lambenstine

Registered
Искам да попитам защо не мога да вляза в старият си акаунт Lambenstein както и ми дава че името е неактивно или не съществува
Искам да попитам ако сте ме баннали защо? И междувременно да кажа, че не е бил използван от месец ноември 2011. Ако акаунта е бил използван това е станало без мое знание и разрешение.
Благодаря предварително

Проверих из форума и видях, че акаунта е бил използван и за съжаление е бил откраднат. Пробвах да сменя паролата си, но не успях. Ще помоля ако е възможно паролата ми да бъде сменена и акаунта ънбаннат, ако ли не акаунта да бъде изтрит, за да не съдържа личната ми информация и ник който е регистриран и подлежи на авторско право.
Благодаря за вниманието

Чакай сега...?
Някой ти е влезнал в акаунта.
Написал е 100 нормални мненния и е сменил сигурно и пощата ти и паролата ти.

А ИП адрес имаш ли блокиран?
И ако ти е откраднал акаунта не трябваше ли и пощата да ти смени?
И защо ще пише мнения от твоят акаунт.
И смяташ ли, че можеш да пишеш в този сайт и след това да кажеш кое как да се изтрие. Когато на теб ти е кеф.
Мненията искаш ли да ти изтрия?
Акаунта гледам, че ти е някаква запазена марка и можеш да казваш как, кога да трия и какво.

Тук акаунтите могат да се защитят с с парола и по ИП адрес.
Не знам кой и как ти е откраднал усера но по-принцип при такъв случай веднага би сменил пощата. А тя не е сменена.

Моля те да не пишеш повече в този форум , защото аз нямам намерение да
преподреждам всичко защото ти си "запазена марка".
Новият ти акаунт утре пак ще решиш, че има "лична информация" и въпросите ти са "строго секретни" и акаунта ти е "откраднат" и току виж
почнем да се съдим.
Остави форма на мира и погледни в интернет колко други места има където да си защитиш информацията.

акаунта ти е деактивиран заради 3 забележки еднакви - за лошо заглавие.
Нищо кой знае какво. Никой не е злоупотребил с този акаунт .
Въпроси свързани с твои проблеми но с лошо заглавие.
Просто бан.
Случва се всеки ден по 2 пъти.

Ами явно не ме разбрахте 3 месеца бях в англия на спелизация (професионално) и се прибирам на 30 този месец и реших да видя какво става в форума и видях проблема. Лично аз познавам хора, които защото нямат какво да правят хакват това или онова. Не сменят нищо за да не се забелязва. Единственото за което моля е да ми се върне акаунта, защото не съм виновен за станалото. А и междувременно нямам никакъв проблем с влизането в сайта ви от личния си компютър. А и никой не е тръгнал да ви съди!!
Никой нищо не ви кара да правите насила, написъл съм ако е възможно. А и това, което казвате е некоректно, все едно да ми откраднат колата и в МВР да ми кажат: "Ми да си си я пазил!"
Просто питам дали е възможно да се върне акаунта, защото станалото не е по моя вина.
Това е всичко

Възможно или не????

Back
Горе