Нова система (халифакс).

Admin

Registered
Нова система Халифакс (синджира се връща козата я няма) ще има
в сайта.
От което следва, че всичко пак ще се бъгяса. :)

Систама за заключване на акаунти по IP адрес.
Всеки ще може (ако иска) да си заключи акаунта и в този
акаунт ще може да се влиза само ако ИП адреса е от листата на потребителя.
Ще може също и да го отключва.

Ако някой забележи бъгове в сайта или форума да ми пише на
email-a!

Това не ми харесва :roll: Ако примерено съм дал някакво IP(например сегашното) , и си смена доставчика,пусна си реалното IP или т.н. как ще си вляза в акаунта.Акоти пиша майл,няма как да разбереш аз ли съм...

На мене нещо започна да ми се бави сайта.
Едит:
Това и на мене не ми харесва , ами като си ресна модема....

human каза:
Това не ми харесва :roll: Ако примерено съм дал някакво IP(например сегашното) , и си смена доставчика,пусна си реалното IP или т.н. как ще си вляза в акаунта.Акоти пиша майл,няма как да разбереш аз ли съм...

мда... вярно, че всеки може да изпрати от твоя майл съобщение до админа и да го помоли да "му" отключи юзера, след което да влезе и да го заключи с друго ИП.
може би при получаване на писмо от потребител, който иска да му се отключи юзера, ще трябва да се ресетва и паролата, като тя да се изпраща на е-майла на потребителя.....

Абе вие нечетете ли ?
Всеки ще може (ако иска) да си заключи акаунта и в този
акаунт ще може да се влиза само ако ИП адреса е от листата на потребителя.
Ще може също и да го отключва.
т.е. не е задължително...
а да питам това ИП ще може ли да се слага с маска т.е. 127.0.0.* примерно ?

Това е добра идейка :?: , ама ако си сменяш нета е кофти! За това напишете един спискъ със мейлите за да се знае кой кой е :twisted:

Идеята не е лоша.Но как ще се процедира ако някой е с не реален ип адрес, или има цяла мрежа с един ип адрес от вън и някой реши да го заключи ?

//оф
index каза:
На мене нещо започна да ми се бави сайта.
и на мен ми се отваря мн бавно форума

идеята ми харесва всепак е по желание

Back
Горе