Новината Помощ

qkonet

Registered
Здравейте утре е голямото откриване на търсачката ми и трябва да разпратя новината по-сайтовете моля помагайте какво да добавя.Трябва да изглежда така сякаш се открива нещо голямо.Благодаря ви предварително. :)

Въпросът е наистина ли се открива нещо голямо или просто така на думи?

HunteR каза:
Въпросът е наистина ли се открива нещо голямо или просто така на думи?

Ми търсачка.

Търсиш нещо ти ? Ела и при нас го намери !

Аз предлагам нещо което да се римува и да е готино :)

lichnoooo каза:
Търсиш нещо ти ? Ела и при нас го намери !

Аз предлагам нещо което да се римува и да е готино :)

Да трябва да е нещо по-добро ,но то ще върви по-много сайтове.Ето какво сам напрайл засега.

http://www.rovise.net/Rovise%20%3f%3f%3f%3f%20%3f%20%3f%3f%3f%3f%3f%3f.doc

Браво.Представянето е супер и се надявам сайта да се реализира.Успех :?:

oXteR каза:
Тази търсачка е просто една трагедия :)

Е какво да направя такава е ,но когато построя системата ще стане по-добра.Имай в предвид ,че тази дето сега я пускам ще е по-добра. :)

qkonet каза:
oXteR каза:

Е какво да направя такава е ,но когато построя системата ще стане по-добра.Имай в предвид ,че тази дето сега я пускам ще е по-добра. :)
Добре ще я видим.

Впрочем доста много пъти повтаряш думата "Търсачка" в представянето.

HunteR каза:
qkonet каза:
oXteR каза:

Добре ще я видим.

Впрочем доста много пъти повтаряш думата "Търсачка" в представянето.

Ми да и затова се чудех как да я опиша дайте някакво мнение.Да не се повтарят толкова.

Първо си оправи пунктуационните грешки и после го пусни това представяне :wink:

Ето малко го редактирах.
Имаше няколко правописни грешки и доста изпуснати запетаи.
П.С: Може да съм сложил някоя запетая в повече или да съм изпуснал, но ти ще си ги дооправяш :)

Rovise вече е онлайн

Търсачката Rovise вече може да се използва от потребителите. Тя вече си има собствен домейн http://rovise.net. Има вградена функция, която показва резултатите без да отвежда до друга страница. Най-отдолу има линк „Още резултати”, който води до страницата на Google и изкарва резултати, които Вие искате да Ви покаже. Търсачката съвсем скоро ще се сдобие с собствена енциклопедия, в която има информация за много неща. Например, като влезем и я попитаме какво е "Уеб Сайт", тя ще ни изкара готов отговор от енциклопедията. Тя работи самостоятелно, като индексира повече от 20 000 страници за 1 минута и може да търси в Мрежата, Видео, Блог и новини. Ще се поддържа редовно от екип, който е над 50 души. Главен директор е Янис Попов. След няколко дни се очаква и пускането на услугата Rovise Mail, която представлява пощенска кутия и предоставя над 5000 мб на всеки потребител. Създадохме тази търсачка за да подпомогнем развитието на интернет в България, каза Янис Попов. Той заяви, че ще се постарае екипът му да направи нещо доста добро за интернет в България. Скоро ще се добавят още функции на главният сайт. Порталът ще показва последните новини от Rovise News, който все още се разработва. Ще се направят и доста категории за по-добро намиране на резултатите. Радваме се, че търсачка е вече онлайн и работи според очакванията ни, надяваме се това да продължи и за напред.

trevata каза:
Първо си оправи пунктуационните грешки и после го пусни това представяне :wink:

Е добре този моят Microsoft Office World уж проверява за грешки пък сега пак си ги има. :?

HunteR каза:
Ето малко го редактирах.
Имаше няколко правописни грешки и доста изпуснати запетаи.
П.С: Може да съм сложил някоя запетая в повече или да съм изпуснал, но ти ще си ги дооправяш :)

Rovise вече е онлайн

Търсачката Rovise вече може да се използва от потребителите. Тя вече си има собствен домейн http://rovise.net. Има вградена функция, която показва резултатите без да отвежда до друга страница. Най-отдолу има линк „Още резултати”, който води до страницата на Google и изкарва резултати, които Вие искате да Ви покаже. Търсачката съвсем скоро ще се сдобие с собствена енциклопедия, в която има информация за много неща. Например, като влезем и я попитаме какво е "Уеб Сайт", тя ще ни изкара готов отговор от енциклопедията. Тя работи самостоятелно, като индексира повече от 20 000 страници за 1 минута и може да търси в Мрежата, Видео, Блог и новини. Ще се поддържа редовно от екип, който е над 50 души. Главен директор е Янис Попов. След няколко дни се очаква и пускането на услугата Rovise Mail, която представлява пощенска кутия и предоставя над 5000 мб на всеки потребител. Създадохме тази търсачка за да подпомогнем развитието на интернет в България, каза Янис Попов. Той заяви, че ще се постарае екипът му да направи нещо доста добро за интернет в България. Скоро ще се добавят още функции на главният сайт. Порталът ще показва последните новини от Rovise News, който все още се разработва. Ще се направят и доста категории за по-добро намиране на резултатите. Радваме се, че търсачка е вече онлайн и работи според очакванията ни, надяваме се това да продължи и за напред.

Благодаря ти много ,че забеляза грешките иначе ще ше да се изложим утре. :?:

Back
Горе