Новите опции на google

• Автор Автор baso
  • Начална дата Начална дата
ами то това и преди си го имаше само, че в google.com a не google.bg трябваше само да напишеш някакъв код горе в браузъра

Като изключим клавиатурката до полето за търсене - при мен друго ново няма (за щастие) :)

adrian каза:
Като изключим клавиатурката до полето за търсене - при мен друго ново няма (за щастие) :)

+1 и на мен е така :)

Малко странно на пръв поглед, защото съм свикнал със стария изглед, но това което ми харесва е че полето за писане е по-голямо и буквите са малко по големи, а това меню отляво малко ме дразни.

Липсват ми колко страници са намерини, за колко секунди, и други такива джаджи, които сега пак ги има някой.

Иначе като цяло е семпло и удобно :)

Dodo1987 каза:
Малко странно на пръв поглед, защото съм свикнал със стария изглед, но това което ми харесва е че полето за писане е по-голямо и буквите са малко по големи, а това меню отляво малко ме дразни.

Липсват ми колко страници са намерини, за колко секунди, и други такива джаджи, които сега пак ги има някой.

Иначе като цяло е семпло и удобно :)

Точно така също така и опцията в изображенията за търсене на изображение по цвят ми харесва.

Само менюто отстрани малко ме притеснява, иначе е стра'отно!!!

ПРи мен новости няма, освен това че гугъл е вече с аякс (или просто чак сега забелязвам :D )
Ето как е при мен: http://prikachi.com/users/f1r3fl3x/84k.png :lol:

Само нек'ва клавиатурка виждам, която ме обижда, но явно са съжалили по-голямата част от "любителите" на кирилицата.
Ако са видели някоя статистика или просто са разгледали някой по-голям форум, сигурно са се изплашили...

Някой да даде screen

1559364U.png

В страницата с резултатите от търсенето е въведено постоянно меню в лявата част на екрана. То ще присъства винаги когато преглеждате информацията. До този момент то излизаше само когато натиснем връзката „Показване на опциите...”. Видът на лявото меню ще зависи от това, каква информация търсите.
При мен все още трябва да натискам да се показват опциите и логото си изглежда по стария начин. Бисквитките ми се трият при затваряне на браузъра, а последните 2-3 дни съм го затварял доста често ...
Пробвах и с друг браузър и там също се вижда старото лого и старите опции ...

Много зле новия гугъл... все едно съм в бонбонения свят ... тва меню вляво ми идва в повече :)

Ужасно е. Менюто в ляво не може да се скрива. :cry:

Има и една доста голяма бяла дупка. Много е тесен сайта.

2129.jpg

Черното можеха да го запълнят...

:D без да съм пипал браузъра вече ми показва новият гугъл ... Логото ми изглежда по-готино от преди. А за менюто в ляво: винаги съм си мечтал като напиша нещо да има опция да търси за видео клипове или нещо конкретно и вече го има :) :?:
+ това тази опция доста ми допада:
Всички резултати
Посетени страници
Още непосетени
И въртележката е доста добре измеслена :)
Но ако можеше менюто да се скрива както преди би било по-добре. Уж работят по изчистване на дизайна а го набутаха там ...

аз пък мисля че доста добре са се справили...
преди беше грозно ама грознооо....

сега е доста по добре.
евала.

Back
Горе