Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
adrian каза:Като изключим клавиатурката до полето за търсене - при мен друго ново няма (за щастие)![]()
Dodo1987 каза:Малко странно на пръв поглед, защото съм свикнал със стария изглед, но това което ми харесва е че полето за писане е по-голямо и буквите са малко по големи, а това меню отляво малко ме дразни.
Липсват ми колко страници са намерини, за колко секунди, и други такива джаджи, които сега пак ги има някой.
Иначе като цяло е семпло и удобно![]()
И при мен.SveXteZ каза:само при мене ли няма разлика ?
logic каза:И при мен.SveXteZ каза:само при мене ли няма разлика ?
При мен все още трябва да натискам да се показват опциите и логото си изглежда по стария начин. Бисквитките ми се трият при затваряне на браузъра, а последните 2-3 дни съм го затварял доста често ...В страницата с резултатите от търсенето е въведено постоянно меню в лявата част на екрана. То ще присъства винаги когато преглеждате информацията. До този момент то излизаше само когато натиснем връзката „Показване на опциите...”. Видът на лявото меню ще зависи от това, каква информация търсите.
И въртележката е доста добре измесленаВсички резултати
Посетени страници
Още непосетени