Новия СЕЧКО.ком

От скоро не бях попадал на добър сайт :?:
В началото забелязах проблем при търсенето на торенти обаче, но след около минута се оправи проблема :idea:

Хубава е, а да попитам това нещо ползва ли някакъв алгоритъм или само по обикновенния начин се селектва всичко!

:)

Аз пък не можах нещо да се оправя :? Каквото и да въведа все дава грешка - дали ще са общи фрази,или пък имена на изпълнители... все не ми дава резултат. Може би аз някъде бъркам, обяснете?

Monk каза:
Аз пък не можах нещо да се оправя :? Каквото и да въведа все дава грешка - дали ще са общи фрази,или пък имена на изпълнители... все не ми дава резултат. Може би аз някъде бъркам, обяснете?

Дай пример да проверя.
@dashe какво имаш предвид?
Знам че има счупени линкове но аз взимам нещата от други сайтове ...
Ще измисля да направя една чистачка :)

@ semprom Аз после пак опитвах - оказа се, че явно на кирилица не издава резултати, с латиница работи. Главно в раздел музика въвеждам и то някакви запитвания, които не са много актуални днес: като, например, Елвис, Гершуин и пр... Иска ми се резултатите да са повече, но...

Кирилица смятате ли да зададете?

Monk каза:
@ semprom Аз после пак опитвах - оказа се, че явно на кирилица не издава резултати, с латиница работи. Главно в раздел музика въвеждам и то някакви запитвания, които не са много актуални днес: като, например, Елвис, Гершуин и пр... Иска ми се резултатите да са повече, но...

Кирилица смятате ли да зададете?

Kирилицата работи :) Ето виж.

Ще се опитам да намеря още някой друг сайт откъдето мога да черпя информация :)

Monk каза:
Хммм, частично, бих казал : http://www.se4ko.com/software.php?search=%E1%E8%EB%20%E3%E5%E9%F2%F1&page=1

Но бг имена издава... някои.

Опитай руското интернет пространство - то ще обогати сериозно търсенето на кирилица.

Търсенето програми вади само програми .. не търси по имена.
Сега ще се опитам да по обогатя базата с програми.

Back
Горе