Новия ми клип.

Някой ден ща убие тока ама кога ще е незнам , по-добре не се прави на катерица :D иначе клипа е добър за което те поздравявам :)

oniq каза:
За разлика от клиповете, които съм гледал не струва! :)

@я дай някой с професионалиси

а по темата БРАВО. Сигурно много си се трудил и яко си се пребивал докато се научиш.

Еми аз искам само да кажа че тия каде са толкова добри тринират в зала и има кой да им каже как да се въртят и така на татак.

Аз не тринирам в зала и тринирам 1 година и полувина а тези са поне по 5 6 години :)

Кви са тия глупави хрумвания немога да разбера.. Ш зема да се 'чепатя' по некви дървъта и къщи и ш скачам .. каде го има тва .. :eek:

п.п. кво удоволствие мое ти достави тва .. най-много да се нараниш
ако се вадят некви пари .. там съм ! :twisted:

Къде се развива действието?
И има ли риба в този язовир =).

За да не съм пълен оф -> Браво, харесва ми, но не се катери по електрически стълбове :wink:

той като се катери , че улучи някой път да се качи и ше се метне толкова високо , че никога не е скачал толкова ... :D

Катереното по електроповода е адски тъпа идея... :idea:
Изглежда скоро не си гледал новини... какво поле има около тези стълбове и как после ще се гледаш само на клипче! ...

LiRiX каза:
Катереното по електроповода е адски тъпа идея... :idea:
Изглежда скоро не си гледал новини... какво поле има около тези стълбове и как после ще се гледаш само на клипче! ...
На този електропровод полето е около 10 см!

Значи хора.

Това е съвсеб безопасно нещо има си начин за да не те удари тока.

Начин.

Трябва да си с ракавици и хубави обувки и да не се ловиш за едно желяза с две раце.

pro_php каза:
Значи хора.

Това е съвсеб безопасно нещо има си начин за да не те удари тока.

Начин.

Трябва да си с ракавици и хубави обувки и да не се ловиш за едно желяза с две раце.
Като паднеш от 7/8 метра ще видиш дали е безопасно

Горе