Новото около Twitter

apostol

Registered
НОВИ, ФАНТАСТИЧНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ПРЕД TWITTER

Не е тайна за никого, че търсачката на Twitter понякога е по- бърза от всички останали, но тя така или иначе е с доста ограничена параметри. CNET съобщи наскоро, че в това отношение предстоят големи промени…

Последната новина е тази: търсачката на Twitter ще започне да индексира всички линкове, които се появяват в отделните бележки. Това със сигурност ще повиши значимостта на тази търсачка и ще отреди на Twitter много по- голяма роля в бъдеще.
И още нещо… Търсачка ще се сдобие и с система за измерване на ранга, на репутацията. Това означава, че не всяка оставена бележка ще има един и същ ранг. По всичко личи, че някои постове ще се класират по- високо от други, като за целта те ще се класират по различни критерии, които май ще си останат една голяма тайна. По този начин тази търсачка ще започне дори да се конкурира с Google.

Засега е рано да се правят прогнози. Никой не е в състояние да каже дали алгоритъмът на Google ще остане по- важен от този на Twitter. Така или иначе обаче нововъведението на Twitter още отсега създава страхове у конкуренцията и представлява една сериозна драскотина в бляскавата броня на Google.

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.LudiPari.com
 

Горе