Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
не се качват от администраторския панел ... трябв да имаш ftp достъп или ако си на платен или безплатен хост влизаш в панела на хоста намираш форума влизаш в templates и качваш избрания стил след това влизаш в админ панела и има един как да го нарека раздел в админ панела стилове даваш добавяне и виждаш стиловете който не са инсталирани инсталираш тоя дет си го качил познаваш го по името му :?:Beck0 каза:Как да добавя нов стил във форума си?
Като дам 'upload logo' ми изписва това --> You do not have permission to access this page
в папката дет ти е форума ? като ти е качен форума на безплатен хост за форуми или ?Beck0 каза:Kъде е т'ва темплейтс ?
еми кажи ми каде ти е форума дай ми линк :?: за да ти кажа дали можеш да направиш нещо по въпросаBeck0 каза:От къде да вляза в локалния хост на форума ми?
както казаха трябва да имаш програмата фтп преди това разархивираш стила в някой папка и след това влизаш в фтп и го качваш в папка template след това влизаш в админ панел и там има стилове ще ти се покажат стилове от там инсталираш стила който си разархивирал ще го познаеш по името и влизаш в configuration и от там сменяш стила който искаш да ти е на форума и даваш прати и си готов ама какъв ти е форума наистина кажи да знаем ?Beck0 каза:От къде да вляза в локалния хост на форума ми?
Beck0 каза:http://radioactive.forumi.bg ми е форума
Че там като дам фрее 0.00$ за к'во ме пита за адрес, град, и т.н. и най-отдолу как да си платя с кредитна карта или с PayPal не е ли безплатно???^METALLICA^ каза:Направи си форум в www.freehostia.com, качи си го там и ще можеш да правиш каквото си искаш![]()
Beck0 каза:Че там като дам фрее 0.00$ за к'во ме пита за адрес, град, и т.н. и най-отдолу как да си платя с кредитна карта или с PayPal не е ли безплатно???^METALLICA^ каза:Направи си форум в www.freehostia.com, качи си го там и ще можеш да правиш каквото си искаш![]()
пиши ми по skype :?: там ще ти обесня ... djvatoBeck0 каза:Добре някой може ли да ми обясни стъпка по стъпка как да си оправя форума на фрее хостиа ? Че от на метталика обяснението нищо не разбрах!!!Имам AceFTP 2.0 Freeware на компа!Влязох си в профила на фрее хостиа сега какво правя?!?!?!