Нов Стил

Beck0

Registered
Как да добавя нов стил във форума си?
Като дам 'upload logo' ми изписва това --> You do not have permission to access this page

Ами първо качваш скина в папката на форума/templates и тогава влизаш в администраторския панел и си задаваш скина който искаш или си гто променяш от профила

Beck0 каза:
Как да добавя нов стил във форума си?
Като дам 'upload logo' ми изписва това --> You do not have permission to access this page
не се качват от администраторския панел ... трябв да имаш ftp достъп или ако си на платен или безплатен хост влизаш в панела на хоста намираш форума влизаш в templates и качваш избрания стил след това влизаш в админ панела и има един как да го нарека раздел в админ панела стилове даваш добавяне и виждаш стиловете който не са инсталирани инсталираш тоя дет си го качил познаваш го по името му :?:

Beck0 каза:
Kъде е т'ва темплейтс ?
в папката дет ти е форума ? като ти е качен форума на безплатен хост за форуми или ?

Beck0 каза:
От къде да вляза в локалния хост на форума ми?
еми кажи ми каде ти е форума дай ми линк :?: за да ти кажа дали можеш да направиш нещо по въпроса :)

Beck0 каза:
От къде да вляза в локалния хост на форума ми?
както казаха трябва да имаш програмата фтп преди това разархивираш стила в някой папка и след това влизаш в фтп и го качваш в папка template след това влизаш в админ панел и там има стилове ще ти се покажат стилове от там инсталираш стила който си разархивирал ще го познаеш по името и влизаш в configuration и от там сменяш стила който искаш да ти е на форума и даваш прати и си готов ама какъв ти е форума наистина кажи да знаем ?

Направи си форум в www.freehostia.com, качи си го там и ще можеш да правиш каквото си искаш :)

^METALLICA^ каза:
Направи си форум в www.freehostia.com, качи си го там и ще можеш да правиш каквото си искаш :)
Че там като дам фрее 0.00$ за к'во ме пита за адрес, град, и т.н. и най-отдолу как да си платя с кредитна карта или с PayPal не е ли безплатно???

Beck0 каза:
^METALLICA^ каза:
Че там като дам фрее 0.00$ за к'во ме пита за адрес, град, и т.н. и най-отдолу как да си платя с кредитна карта или с PayPal не е ли безплатно???

спокойно - напълно безплатно е!!! там съм регистрирал досега около 20-тина сайта!!! :wink:

И като си направих домейн какво следва?Вкарва ме в някаква директория като си вляза в саита..??

Ами влизаш в www.freehostia.com горе има user panel или нещо подобно, влизаш правиш си настройките за ftp-то, влизаш през някой FTP Manager и си качваш форума. Правиш нова база данни, инсталваш форума и стиловете исе кефиш.

Добре някой може ли да ми обясни стъпка по стъпка как да си оправя форума на фрее хостиа ? Че от на метталика обяснението нищо не разбрах!!!Имам AceFTP 2.0 Freeware на компа!Влязох си в профила на фрее хостиа сега какво правя?!?!?!

Beck0 каза:
Добре някой може ли да ми обясни стъпка по стъпка как да си оправя форума на фрее хостиа ? Че от на метталика обяснението нищо не разбрах!!!Имам AceFTP 2.0 Freeware на компа!Влязох си в профила на фрее хостиа сега какво правя?!?!?!
пиши ми по skype :?: там ще ти обесня ... djvato

Back
Горе