Нов сайт за скриптове

Berov

Registered
Здравейте!

Пиша ви, защото знам, че в този форум ще намеря съмишленици. Направих си сайт за скриптове и търся начини да го популизирам и оптимизирам. Сайтът е Script-bg.com. Ще съм ви много благодарен ако споделите някой друг съвет.

Предварително ви благодаря :)

Какво значи "съмишленици"? Иначе на пръв поглед ми харесва... сега ще го разгледам и ще видим.

Сложи плъгина All in Seo Pack. Той е много полезен, защото ти дава възможност да добавиш заглавие и ключови думи (meta description/keywords). Другото нещо, което ми направи силно впечатление е факта, че нямаш достатъчно текст във статиите. Препоръчвам ти те да са с дължина минимум 150-200 символа.

Успех.

Как можа да го кажеш това "съмишленици" все едно сме в ислямска терористична организация, но това не е толкова големия проблем...

Погледни в <head> тага... 3 пъти ти се повтаря meta description и 2 пъти се повтаря keywords, оправи си ги да ги има по 1 път...

За малко по-добро seo, във фуутъра напиши "Script-bg.com - Безплатни php скриптове · Copyright © 2009 · Zdravko V. Zdravkov · Contact: admin@script-bg.com", все пак гугъл обича най-много фуутъра и хедъра :)

и тезеи новини... не мога да се сетя в сайт за скриптове, защо му е на някой да чете новини, ако иска новини то новинарски портали бол...

:) Извинявам се за по-горния ми израз ... :)

Новините ги пиша, защото не на всички е ясно публикуваният скрипт за какво служи. А тези, които знаят - преминават към download-а :)

Егаси сайта каде си направил като цукнах ми се отвориха 100000000000000000000000000000000 негови... :shock:

Back
Горе