Нов тунинг

Shorter

Registered
Още нещо сътворих предималко казвайте мнения :)
opelomegashortereq5.jpg

Браво много добре е станало.Може да изсветлиш малко бронята защото сега колата е малко по бледа

Smirnoff каза:
Ако намалиш малко яркоста на тунинга ще стане супер!

ПС ***

Абе аз що немога да ги прая тия раоти.. тва от други коли ли ги зимате или се рисуват? :lol:

изрязват се от други коли
http://photoshop-bg.com/index.php?nav=home&t=12

пп
тунинга е станал доста добре :)

мерси,това ми беше първият тунинг със снижаване на колата и ползване на Eraser Tool-a :lol:

Ами доста по-добре е от VW. Единственото което ще кажа тук е да не правиш цветовете толкова изкрящи, защото чесно да ти кажа заболя ме главата като я гледъх, пък и не съм виждал кало с толкова ярко червено ;)

Цвета е добре. Предната броня е добре напасната, но фаровете като си им слагал веждите си личи много :) Добре е иначе. Светни фаровете (сигурно знаеш как - lens flare), махни дръжките на задната врата и махни разделителя (фактически да стане с една врата) сложи и някой друг винил, смени цвета на прозорците и става перфект ;)

малко по-вече трябва да си поиграеш като сменяш цвета. и аз бях така на тавана кадето е багажника трябва да се оправи ако се вгледаш ще видиш също и на предния капак се вижда малко от старата боя, веждите не са подходящи и нещо около фаровете си личи как е рисувано. НО това са просто детайли които се оправят като цяло е СУПЕР. всички става с практика затова продължавай :)

Има още да учиш за тунинга но добре е станало.Оправи си малко цветовете на бронята и колата.А и веждите на фаровете не ми харесват не си ги направил много добре но продължавай в същия дух :wink:

Помисли как да оправиш това. По принцип гледам да насърчавам всички но в твоя случай...................

Много ярък цвят, направи го по-мек. Личи си къде си добавял елементи (брони, прагове). Прага ти е по-тъмен от цвета на колата, опитай да го оправиш. Отгоре багажника защо си го нацвъкал така? Личи си, че веждите ти са добавяни (загледай се как на места се вижда самия фар).

Back
Горе