G GameZone Registered 7 Февруари 2010 #1 Можете ли да ми направите номерациики като тези: но да не са точно 1 към 1 че да не кажат че съм ги крал
Можете ли да ми направите номерациики като тези: но да не са точно 1 към 1 че да не кажат че съм ги крал
G GameZone Registered 7 Февруари 2010 #3 slideR каза: Това Увеличете... Харесва ми ако може да изчакаме и още предложения
S slideR Registered 7 Февруари 2010 #4 Ето малко по-добро (лично мнение)! Ако исаш на лс ще ти дам psd
W winers Registered 7 Февруари 2010 #7 Ето малко от мен ----------------------- ------------------------ ------------------------ ------------------------
Ето малко от мен ----------------------- ------------------------ ------------------------ ------------------------
G GameZone Registered 7 Февруари 2010 #10 vasil_s9 каза: Увеличете... Това ако може псд и ако може да сложиш сянка и да направиш още 1 обаче със сини цветове светло синио и по-светло синио ако не и плд само ме орежда
vasil_s9 каза: Увеличете... Това ако може псд и ако може да сложиш сянка и да направиш още 1 обаче със сини цветове светло синио и по-светло синио ако не и плд само ме орежда
W winers Registered 8 Февруари 2010 #12 mania каза: http://web-tourist.net/userfiles/1/1423.psd Увеличете... Май иска 33 х 33