Някаква система като тези на youtube,google video i vbox7

Harry_Potter_

Registered
Хора някой знае ли хубава и работеща система като тези на youtube,google video i vbox7 аз търсих в hotscipts ама всички са платени.

Harry_Potter_ каза:
Хора някой знае ли хубава и работеща система като тези на youtube,google video i vbox7 аз търсих в hotscipts ама всички са платени.

На кой хост си че имаш толкова място за това.Попринцип и на мен ми трябва нещо такова. :)

Че за какво са ти тези системи???!!! Те въртят видео през флаш единствено за да не може да се гепва видео-клипчето. Ако ще си качваш твой неща става с обикновено хостване на видео, само трябва да е с подходящата компресия. Иначе може би по-удачен вариант е WindowsMediaEncoder но само ако си с Windows Based Server

Еми то файловете не се ли конвентират при качването във flv формат?А иначе ми трябва за да мога да си направя една видео галерия за сайта.

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'c:\MyWeb/smarty/libs/Smarty.class.php' (include_path='.;D:\Programs Files\xampp1.5.4\xampp\php\pear\') in D:\Programs Files\xampp1.5.4\xampp\htdocs\youtube\include\config.php on line 44

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ае кажете каде е проблема
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:o :oops: 8) :(

You tube Clone е една БОЗА. Само за да го инсталираш ти трябват векове и такива нерви чеси нямаш идея,а дори и да успееш да го иснталираш веднага изниква проблем, оправиш ли го, изниква втори и така докато не се побъркаш. Минавал съм през процедурата стигнах до 3-тата поправка, след което му И**х Май*ата. И дотам. Не ви препоръчвам youtube clone.

ПП: Честно писна ми от такива теми. Има 20 теми в които е даден YouTube Clone и се обсъжда колко е бъгав. Е само за да знаете, такова нещо като vbox, youtube и google video готово, няма! Няма сега, Никога не е имало, Никога няма и да има безплатно, освен ако някой богаташ не даде 3000-5000 хиляди лева ако не и повече и не го разпространи безплатно.

Back
Горе