Някой иска ли да направиме заедно ..

ronaldoo

Registered
Здравейте, мисля че тук е най-добре да пусна тази тема

Търся хора за да направиме Форум + Сайт за сигнатури и фотошоп всичко и т.н . Отначало можем да почнем на не платен хост а след това като потръгнат нещата на платен но това ще го обсъдиме ако има желаещи . Нещо такова ми се ще да направя, но сам не ми стигат познанията. Който иска да си остави скайп .. .. !

то хубава идеята .. ама дай нещо по разли4но сигнатури и фото шоп има 32132132 сайта за това ... трябва да измислим нещо което го има много малко или изобщо го няма :) за да може да избиваме рибата :wink:

ем засега иска още 1 момче ако искаш и ти ще сме 3 ма той е Sand Prince значи знам че има много такива форуми но аз викам форума да е за уроци а аз знам много малко такива signature-bg и още някой там ще има уроци училище за уроци смисъл хората като искат някой сигнатура да им се прави ;) от другите напредналите и т.н и така те да се учат кво друо дай и ти някой идейка ако имаш де .. може да сложиме нещо различно примерно разпространиенито ще е най лесно това да го оставиме на мен и за после ама .. уроци на фотошоп сигнатури мисля че има много хора с форуми които не разбират от фотошоп и ще влизат във форума за да им правиме сигнатури банери и т.н .. това мисля аз ако имаш ти идея дай .. и да се захващаме за работа .. :wink:

Back
Горе