Някой от Пловдив...

purko

Registered
Здравейте!
Има ли хора от Пловдив? Имам малко странно питане. Може ли да обясните като на малоумен как се стига от Автогарата до НТГ /Национална Търговска Гимназия/. Имам предвид да ми кажете кои номера трамваи се хващат на коя спирка се слиза... абе колкото се може по-подробно :)
Благодаря!

Като хванеш 18 от колелото или от автогара ЮГ си там слизаш на паркчето там. В началото на парка е.

Да има. Зависи точно от коя автогара тръгнеш, дори и да тръгнеш пеша от Централна гара по бул. Руски се стига за 5 минути. Гимназията не може да е изпуснеш , защото тя е в червен цвят , а край нея има парк , на чийто фон изпъква много. Като си пред Централна гара на колелото (кръговото движение пред централна гара) , първата улица от ляво на дясно е бул. Васил Април , втората която ще е точно пред теб е бул. Руски , а трета ул. Иван Вазов.

a74fd235_0510010533523_00_300.jpg

Ето ти карта на градския транспорт. Имаш няколко варианта да стигнеш до Национална Търговска Гимназия - Пловдив.
С автобус 18 от колелото (кръговото движение пред Централна гара) и също от спирката пред централна гара автобус 116 , 12, 16.
Слизаш на втората спирка като тръгне автобуса и малко пеша няколко метра и ще я видиш в лявата ти страна. Може да слезеш и на третата спирка, но ще си подминал и трябва да се върнеш малко на зад.

Plovdiv.jpg

От автобусната спирка на Централна гара хващаш 12, 16, 18 и те спират точно пред гимназията. Тряя само да пресечеш от другата страна.

Сега кажете от коя гара ще е добре да сляза?
Понеже ще дойда от София и всяка линия ходи до определена гара или? Вижте какво ми дадоха от друг форум
f714fd5263c84b39.gif

:?:

Не знам с какво ще дойдеш от София: влак, автобус, кола ?
Ами до Централна гара ЖП има Автогара Юг и Автогара Родопи. Те са горе-долу една до друга , но просто са от двете страни на булеварда. Ако кажеш с кой автобус кога тръгва може да се провери на коя гара ще слезеш, би трябвало на Юг да е.
Да тази карта която са ти дали е вярна.
Както писах , изключително е близко на 5 мин.
Просто от колелото ( това е онова зеленото, кръговото движение) от там по бул.Руски само на право и ще стигнеш. Няма как да изпуснеш така сграда която бие много на очи , не може да е изпуснеш.

Еми ще дойда с автобус. Ама не се знае с кой точно понеже незнам в колко часа ще трябва да тръгна ;)

Ама щом и двете гари са една до друга няма да има проблем. :?: :wink:

Да спокойно , просто ще питаш персонала на автобуса и ще ти кажат повече актуални подробности.

Еми слизаш на централна гара. След това влизаш подлеза отиваш на колелото (колелото е това на твоята карта зеленото във кръг хващаш от там 18 и си готов. Ще питаш продавача на билети къде тря слезеш.

Back
Горе