Някой разбира ли от физика?

nekafludpich123

Registered
И по точно механика.. за 8 клас.. "Видове движения" ... естествено да може да решавате задачи и т.н.

Който може да ми пише на ЛС , спешно е ! Може и срещу заплащане! Трябва ми да ми решите един тест .. Ако разбирате ще ви се стори много лесен.

nekafludpich123 каза:
И по точно механика.. за 8 клас.. "Видове движения" ... естествено да може да решавате задачи и т.н.

Който може да ми пише на ЛС , спешно е ! Може и срещу заплащане! Трябва ми да ми решите един тест .. Ако разбирате ще ви се стори много лесен.

:D :D "Заплащане", не прекалявай, не сме толкова алчни :D

Въпроса е там , че теста е в един сайт... и когато го отвориш почват да текът 45 минути... и трябва да го решиш за това време.. и имам право само на 1 опит... и след като се реши теста ти казва крайна оценка... и тази оценка ще ми я пишат в училище :) за това , че не мога да го дам теста.. даже и аз не го знам какъв е ... но както казах механика... решаване на задачи , формули и такива работи! утре краен срок , тъй че ми е спешно

crazy_dog - ако разбираш , ще ти пратя страницата на ЛС и да го решиш.. Ще съм ти мн благодарен! Ако искаш нещо в замяна кажи :lol:

А иначе утре е краен срок , защото теста ще е отворен само събота и неделя и така .. Тъй че Хелп плс... аз нищо не разбирам.. и да седна да ги прочета пак слабо да си напрая теста.. :( Просто хич не ми въври тая физика :?

Няма ли как да се прескочи тая защита например от друг акаунт да реши някой теста ... и би ли ми дал линк към този сайт че ми стана интересно.

Еми според мен е най-добре от моя си акаунт да го реши теста ... то ако е някой дето разбира няма проблем/... ще ти пратя сайтчето на ЛС

Недейте, с тес модерните учители... през грипната ваканция даскалът на сестра ми по математика и пращаше домашни по скайп...

vik96 каза:
С JS ли се прави броенето или?
Може и да успеем да го избегнем :)
Дори и да може няма начин да няма проверка с php, а него няма как да го излъжеш :?:
Аз видях сайта и ти трябва код от учителя така че е на практика безполезен за другите.
www.school-it.org в лявото меню има за физика и т.н.

Back
Горе