Някой ще може ли да ми кодне един дизайн?

ih999

Registered
Здравейте, някой ще може ли да ми кодне един дизайн безплатно ?И под кодне имам предвид да няма разминавания в различните браузари и резулюций на монитори..Ако някой може и е навит да ми драсне ЛС .. :)
 
:p защо не си смениш ника на 'наглия'. Мисля, че идея на тоя форум е да се учим и да си помагаме при евентуален проблем а не да чакаме някой да ни свърши цялата работа и то безплатно и то с претенции от наша страна
 
@sylarbg опитах се сам..Не стана :) Кво искаш още да ти кажа?..И btw мнението искал ли съм ти о.О ?
 
ih999 каза:
@sylarbg опитах се сам..Не стана :) Кво искаш още да ти кажа?..И btw мнението искал ли съм ти о.О ?

Ами не си му го искал, но това е в основата на сайта. Ще се трудиш и ако искаш да го постигнеш ще учиш, а не да държиш такъв тон, все едно си шефа на форума и ако някой не го направи ще бъде уволнен... Че чак и претенции... Наистина доста нагло от твоя страна. Трябва някой да ти каже, защото може би не са ти го казвали, но ето - админа го е повтарял не един път...

:eek:
 
;д..Не сте ме разбрали ..или аз не съм се изяснил..Не се имам за админ :)..Аз се опитах ..коднах го..На друга резулюция се получава разместване..Тфа е .. Само трябва някой да ми помогне със фиксването :) ..Извинете! :)
 
"Някой да ми го кодне" и "Някой да ми помогне да го кодна" имат коренно различни значения. Поствай тук кода и дизайна, все някой ще ти даде съвет как да се получи.
 
Дизайна ми го кодна lub4o за което му благодаря много! Може да локвате!
 

Горе