Няколко езика

m3 каза:
Благодаря обаче DJCharge е написал
А как ще стане езика да се запазва в бисквитка и така при следващото ти влизане да е този, който си избрал предния път.. хем и докато сърфираш из сайта?
И на мен ми трябва това.

Ами при избиране на езика, и да речем при натискане на бутонче OK да записва cookie. И после при следващото влизане на същия потребител да използваш данните който са в бисквитата.

php бъкел незнам, но ако седна да чета мисля, че ще мога да го напиша въпросния код.

А не знам какво ти пречи на теб след като имаш цял сайт, да седнеш и да прочетеш малко за бисквити и тяхното използване.
Помъчи се, ще успееш уверявам те :wink:

:?:

Smirnoff каза:
Ами при избиране на езика, и да речем при натискане на бутонче OK да записва cookie. И после при следващото влизане на същия потребител да използваш данните който са в бисквитата.

php бъкел незнам, но ако седна да чета мисля, че ще мога да го напиша въпросния код.

А не знам какво ти пречи на теб след като имаш цял сайт, да седнеш и да прочетеш малко за бисквити и тяхното използване.
Помъчи се, ще успееш уверявам те :wink:

:?:
Абе сигурно ще мога,но тогава ако всички сами всичко си правим за какво е този сайт и за какво са другите такива сайтове?

Виж бе човек.
Знаеш ли колко съм чел за тва тъпо php. Чел, Чел, Чел.. и глей пак немога да ти напиша кода.. Да но знам на какъв принцип ще е.
Виж може по тоя въпрос да няма кой да ти напише кода, но незначи че по всичко друго няма хора който да ти помогнат.
Ако тооолко много държиш да ти бъде помогнато по тоя въпрос, да ти намеря некоя статия за бисквити да прочетеш нещо и ще ти е от полза.
А вече ако не можеш, ще се замисля и аз дали да не почета пак малко php.
Става ли? :?:

Back
Горе