E Emperator Registered 14 Септември 2007 #1 Някъде ми се струва че имаше уроци как да си направиш игра като hanovete или bulfleet или се лъжа ?
M miro91 Registered 15 Септември 2007 #3 Emperator каза: Някъде ми се струва че имаше уроци как да си направиш игра като hanovete или bulfleet или се лъжа ? Увеличете... То булфлет е има готова само че трябва да са преведе. Пък хановете или те са си я прайли или е платена.
Emperator каза: Някъде ми се струва че имаше уроци как да си направиш игра като hanovete или bulfleet или се лъжа ? Увеличете... То булфлет е има готова само че трябва да са преведе. Пък хановете или те са си я прайли или е платена.
H HunteR Super Moderator 15 Септември 2007 #4 miro91 каза: Emperator каза: Някъде ми се струва че имаше уроци как да си направиш игра като hanovete или bulfleet или се лъжа ? Увеличете... То булфлет е има готова само че трябва да са преведе. Пък хановете или те са си я прайли или е платена. Увеличете... Я дай линк към булфлеет да я вида какво представлява. Смисал линк към готовата игра да я сваля, а не към bulfleet.com
miro91 каза: Emperator каза: Някъде ми се струва че имаше уроци как да си направиш игра като hanovete или bulfleet или се лъжа ? Увеличете... То булфлет е има готова само че трябва да са преведе. Пък хановете или те са си я прайли или е платена. Увеличете... Я дай линк към булфлеет да я вида какво представлява. Смисал линк към готовата игра да я сваля, а не към bulfleet.com