ОХ матури... :(

SandPrince

Registered
оле хораааааааа догодина ми предстоят матури и си чудя по какво да ми е втората матура.
мислех да е по информационни технологии но се оказа че я няма в свободно избираените.
и ся опирам до химията - поне майка ми ще ме подготви ама сега изтеглих теста по химия от сайта на мон и го направих........ донякъде. баси сложнотията ей....

кво да правя не знам......... :cry: :cry: :cry:
ако има и други 11-то класници казвайте с какво ще матурясвате догодина

B13_Savage каза:
Хващай се с Математика. Голяма забава е :lol:

оооо да бе наистина.
имам съученичка която сега е залегнала над математиката и като гледам как се е зомбирала ....... а не мерси...

SandPrince каза:
B13_Savage каза:

оооо да бе наистина.
имам съученичка която сега е залегнала над математиката и като гледам как се е зомбирала ....... а не мерси...
Говориш на човек, който с малко(или повечко късмет) ще учи висша математика следващите много години :lol: Математиката на зомбира .. какви са тея предразсъдъци :P Голям кеф е.
Иначе тая твойта много от рано почнала :lol:

B13_Savage каза:
SandPrince каза:
B13_Savage каза:

оооо да бе наистина.
Говориш на човек, който с малко(или повечко късмет) ще учи висша математика следващите много години :lol: Математиката на зомбира .. какви са тея предразсъдъци :P Голям кеф е.
Иначе тая твойта много от рано почнала :lol:

батинка ти къде смяташ да влизаш бре? :shock:

Софийски, Технически или Югозападен. Където вземат .. кампанията нещо не върви на добре .. стискайте палци :(

B13_Savage каза:
Софийски, Технически или Югозападен. Където вземат .. кампанията нещо не върви на добре .. стискайте палци :(

и толкоз време ще зубкаш висша математика - малииии
аз се чудя къде да влезна след 12 клас догодина.
за сега съм се ориентирал към НБУ профил Графичен дизайн. ама като гледам че на семестър таксата е 1400 лв....+кинти за да се издържам там щото не съм от софия....лелелелеле.........

До колкото знам работодателите избягват хора учили в НБУ. Виж кое ти върви най-много и с него давай. Ако не можеш да рисуваш добре се отказвай от сега. За изпитите по рисуване хората се готвят с години. Успех догодина :?:

B13_Savage каза:
До колкото знам работодателите избягват хора учили в НБУ. Виж кое ти върви най-много и с него давай. Ако не можеш да рисуваш добре се отказвай от сега. За изпитите по рисуване хората се готвят с години. Успех догодина :?:

а аз си рисувам и то доста добре за това проблеми немам....

SandPrince каза:
B13_Savage каза:

Ама на ръка или на компа?

Smirnoff каза:
SandPrince каза:
B13_Savage каза:

Ама на ръка или на компа?

на ръка.
а за компа .... там се справям горе долу добре....

Back
Горе