Ограничаване на широчина

R3sp3k7

Registered
Здравейте, имам проблем с широчината на една таблица. Ето вижте как излиза http://dev-bg.eu/urok/Python/63.html първия код.
Ето и кода който е за изкарването
$ret = '<table cellspacing="0" width="650" border="0"><tr><td>Код:</td></tr><tr><td width="100%" style="border:solid 1px black;">'.$kod.'</td></tr></table>';
и на дива съм сложил да е с 700px ширина обаче като пишеш урок и при изкарването се бъгва така :?
Благодаря предварително.

Защо не го направиш, чрез PHP да пренася примерно след 50-та букви на нов ред?

Сайта ти е с фиксирана ширина, задай си и на таблицата фиксирана.

Извинявам се за закъснението. С php пробвах и по точно с wordwrap, но без ефект. Пробвах и с фиксирана ширина и отново същото

Сложи този код в <TD> и задай table width да е 100%... Ще се получи нещо такова.
Код:
echo '<TD>ТУК ТИ Е ЛЕВИЯ ПАНЕЛ</TD>'; // ТУК ТИ Е ЛЕВИЯ ПАНЕЛ

echo '<TD>'; // ЗАПОЧВА ЦЕНТРАЛНАТА ЧАСТ

$ret = '<table cellspacing="0" width="100%" border="0"><tr><td>Код:</td></tr><tr><td width="99%" style="border:solid 1px black;">'.$kod.'</td></tr></table>'; 

echo '</TD>';
echo '<TD>ТУК ТИ Е ДЕНИЯ ПАНЕЛ</TD>'; // ТУК ТИ Е ДЕСНИЯ ПАНЕЛ

Не си ме разбрал ;) дизайна е кодиран с дивове всичко работи добре само когато е в
Код:
 кодът и няма ограничение Ползвам класа geshi за оцветяването на кода ако това ви е от помощ :]

R3sp3k7 каза:
Не си ме разбрал ;) дизайна е кодиран с дивове всичко работи добре само когато е в
Код:
 кодът и няма ограничение Ползвам класа geshi за оцветяването на кода ако това ви е от помощ :][/quote] 

Намери къде ти е CSS за div на [code] и го направи там да е на 100%. Според мен нещо се ошашква там и най-вероятно има фиксирана широчина.

Ами незнам ... видях го апък то е ако се надвишава да кажем 200 пиксела слага скрол ...

Back
Горе