Озвучен бутон

outofspacE

Registered
Звалих един темплейт, на който бутоните не са озвучени. Как мога да го направя сам, като се има в предвид, че съм новак ? :?

Знеш ли как се създава button (convert to symbol-button). След това влизаш в бутона, и задаваш какво да прави на OVER и PRESS. Цъкаш на фрейма на OVER и от Properties слагаш музиката (преди това забравих да кажа, че трябва да си я импортнал от File-Import to Lybrary)

Получава обаче само с текста, като маркирам бутона ми се прецаква страницата. В смисъл такъв, че като го цакна и ми излиза празна страница ;\ а не това което би трябвало да излиза

Едит: Пиша тука за да не пускам нова тема ...

Интересно ми е също как да направя един звук да се повтаря, понеже смених саунда на темплейта, а моя не се повтаря ;|

А и знае ли някой от къде мога да намеря такива звуци с които мога да си озвуча страницата, които са изчислени нали като се повтавя да се запазва някакъв ритъм :)

outofspacE каза:
Получава обаче само с текста, като маркирам бутона ми се прецаква страницата. В смисъл такъв, че като го цакна и ми излиза празна страница ;\ а не това което би трябвало да излиза

Едит: Пиша тука за да не пускам нова тема ...

Интересно ми е също как да направя един звук да се повтаря, понеже смених саунда на темплейта, а моя не се повтаря ;|

А и знае ли някой от къде мога да намеря такива звуци с които мога да си озвуча страницата, които са изчислени нали като се повтавя да се запазва някакъв ритъм :)
Нещо много съм почнал да пропускам темите. Заради сесията вероятно.
www.flashkit.org - звуци.
Като избираш звук да закачиш на фрейм има и едно поленце до него пише event, дай го на Loop

Back
Горе