Онлайн магазин

rombeca

Registered
http://regal3-bg.com

Направих онлайн магазин за автомобилни продукти. Пускам го само като реклама, защото повечето от вас сигурно още нямат коли :). Е, все пак ако някой го интересува нещо...
Това е готова система, аз просто я побългарих и нагласих малко. Има още неща за оправяне, но основното е наред.
Разгледайте :).

kenwelo каза:
харесва ми...но дали ще има хора които да поръчват ???

Надявам се... това са консумативи за автомобили и винаги се търсят. Номера е, че ако нямаш време да обикаляш по магазините, можеш да си ги поръчаш направо в къщи или в сервиза.

В сайта пише че сте офис , а тука пишеш сервиз.
На някои продукти нямаш цени. Хубаво е всичко да е точно.

иска да каже че там кадето ще ти ремонтират колага могат да ги поръчат :) направо от сайта
демек да ги поръчаш в сервиза :)
а те за да продават авто части то по вероятно е да са офис/магазин/ с сервиз или без сервиз към него :)

g_shopov каза:
иска да каже че там кадето ще ти ремонтират колага могат да ги поръчат :) направо от сайта
демек да ги поръчаш в сервиза :)
а те за да продават авто части то по вероятно е да са офис/магазин/ с сервиз или без сервиз към него :)

Точно това исках да кажа, благодаря за разяснението.Или сервиза да си поръча един варел масло примерно.Цени вече има на всичко.

И последно...Дорис..ако си поръчаш нещо и го получиш, когато трябва, и където трябва ,има ли значение дали ще е от офис, сервиз, склад, митница или бакалия? Хайде не се заяждайте за глупости.

Не се заяждам, мизля, че като видя някоя слабост е по-добре да ти я кажа като препоръка, защото търговията е сериозна работа.

Добре за мислено .

OFF TOPIC

@Doris

Има значение как казваш нещата . ти може да искаш да му дадеш препоръка но така да го кажеш че да се разбере криво.

Doris каза:
Не се заяждам, мизля, че като видя някоя слабост е по-добре да ти я кажа като препоръка, защото търговията е сериозна работа.

Няма проблем, явно не си разбрал , а другото е оправено. :)
Сега остава само и продажби да има. :)

трябва да се регистрираш за да поръчаш , спъващо !!

трябва да внесеш повече продукти , и най - вече такива които са специфични а не ги намираме на всяка бензиностанция ..

въведи разплащателна система с карти , прите ти влизат веднага в сметката и така си сигурен към клиента и ти трябва само един адрес да му ги пуснеш ... бързо лесно и практично ..

gryp каза:
трябва да се регистрираш за да поръчаш , спъващо !!

трябва да внесеш повече продукти , и най - вече такива които са специфични а не ги намираме на всяка бензиностанция ..

въведи разплащателна система с карти , прите ти влизат веднага в сметката и така си сигурен към клиента и ти трябва само един адрес да му ги пуснеш ... бързо лесно и практично ..

Е има ли такъв магазин , в който можеш да поръчаш без да се регистрираш? Или най малко някаква форма за обратна връзка. Аз как ще разбера на кой и къде да пратя стоката?
Иначе за стоките, вкарват се лека по лека.
И за системата с кредитни карти си прав, ще го направя... сега просто още набира скорост.

като въведеш системата с кредитните карти ще ти трява само една формичка за да вземеш името и адреса, парите вече ще са си у теб което си ти е гаранция че копувача си е копувач в действителност, но например съм си пазарувал в mallbg.com , попъва се неква формичка за контакти и телефон, дзънкат ти да са сигурни и пращат, имам напредвид че за 1 лампа нема да накараш некой да се регистрира, въпреки че трябва да остане за да можеш да задържиш постоянни клиенти на които да предлагаш промоции например ...

но най - вече се опитай да предложиш по - профилирани продукти!

:?:

Back
Горе