Онлайн

diko

Registered
Имаше 1 сайт в който ти дават код и си го слагаш в сайта и засича колко хора в момента са в сайта добре де ма като напишеш така:
сега в сайта са 5 души <<примерно , но ако е един ще изглежда така
сега в сайта са 1 души << видях преди в 1 сайт ,че беше направено така:
---------
в сайта е само 1 в момента <<<после при повече хора
в сайта сега са 6 онлайн << как променят това нещо

сайта за тази джаджа май се казваше : http://www.freeonlineusers.com/
 

morkov4o

Registered
и какво по - точно ти трябва ? Ако искаш да си направиш такъв код ... - оправи го с един if . Да кажем ако променливата ти на потребителите ,които са в момента е $potr ,правиш 1 if:
if($potr == 1)
echo "потребител";
else {
echo "потребители";
}

ако съм те разбрал правилно ...
 

Admin

Registered
diko каза:
Имаше 1 сайт в който ти дават код и си го слагаш в сайта и засича колко хора в момента са в сайта добре де ма като напишеш така:
сега в сайта са 5 души <<примерно , но ако е един ще изглежда така
сега в сайта са 1 души << видях преди в 1 сайт ,че беше направено така:
---------
в сайта е само 1 в момента <<<после при повече хора
в сайта сега са 6 онлайн << как променят това нещо

сайта за тази джаджа май се казваше : http://www.freeonlineusers.com/



Броя на online потребителите е някакво число.
Сложи една проверка.

Примерно кода ти е така.

Код:
echo "В момента има ".$broi." потребители online";

Трябва да стане така:
Код:
if ($broi==1)
{echo "В момента има ".$broi." потребител online";}
else
{echo "В момента има ".$broi." потребители online";}


Примерно ти казвам.

Опрс... morkov4o ме е изпреварил. :?
 

morkov4o

Registered
колкото повече примери ,толкова по-добре админ ;)
 

diko

Registered
така ми е кода каде да сложа това ?
Код:
<a href="">
<font color=#FF0000><script type="text/javascript" src="http://freeonlineusers.com/on1.php?id=533"> </script> текст</font></a>
</div>

какво стана с този код няма ли да стане ? :oops:
 

jooorooo

Registered
diko каза:
какво стана с този код няма ли да стане ? :oops:

Този код където ти дават е за php, не html, а и ти ползваш готов брояч. ако ползваш свои тогава няма проблеми да стане и да подържа хоста ти php
 

diko

Registered
е освен този дето аз съм сложил по-горе има ли друг код който не е пхп и да прави тази функция? ако има давайте :?:
 

Горе