O oXteR Registered 13 Март 2008 #1 http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=2070 Някой може ли да оправи тази система :?:
S semprom Registered 13 Март 2008 #3 lord_simeon каза: Какво трябва да се оправи :roll: Увеличете... Не се качват от YouTube а и някой клипчета от Vbox7 не тръгват.
lord_simeon каза: Какво трябва да се оправи :roll: Увеличете... Не се качват от YouTube а и някой клипчета от Vbox7 не тръгват.
L lord_simeon Registered 13 Март 2008 #4 да те сега добавиха нови хостове media07.vbox7.com или нещо такова им беше единия събдомейн
O oXteR Registered 14 Март 2008 #7 Това го оправих само че всяка страница ми е utf-8 и немога да отправя ендодинга
L lord_simeon Registered 14 Март 2008 #8 Кажи как го оправи щото и аз имам такъв проблем.И на мен ми излизат е повече от лимитирането в заявката а с енкодинга пробвай с latin_swendish_1 или нещо такова беше :wink:
Кажи как го оправи щото и аз имам такъв проблем.И на мен ми излизат е повече от лимитирането в заявката а с енкодинга пробвай с latin_swendish_1 или нещо такова беше :wink:
O oXteR Registered 14 Март 2008 #9 на ред 25, 26 :?: При мен показва Гледан Свали и тези само че заглавието не показва на кирилица